Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Juni 2020

Jan Linders ondersteunt actief de lokale ondernemers in het zuiden

22-06-2020 – Jan Linders zet met de campagne ‘Bij ons in’ samen met lokale ondernemers de schouders onder een bijzondere kortingsactie voor klanten. Klanten kunnen namelijk vanaf vandaag in alle 61 Jan Linders supermarkten terecht voor een Liefhebbersvoucher waarmee zij 10 euro korting krijgen bij de deelnemende lokale ondernemers.

Lees verder

Bernd Weustink nieuwe Commercieel Directeur Jan Linders Supermarkten

02-06-2020 – Bernd Weustink is benoemd tot Commercieel Directeur van Jan Linders Supermarkten. Bernd Weustink was tot voor kort Commercieel Directeur Jumbo België en zal per 1 juli 2020 in dienst treden bij de supermarktketen van het zuiden.

Lees verder