Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Februari 2019

Jan Linders opent gloednieuwe supermarkt aan de Boekt in Veghel

27-02-2019 – Jan Linders opende woensdag 27 februari een compleet nieuwe Jan Linders supermarkt aan de Boekt 20 in Veghel. Het pand is grondig gerenoveerd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule-uitgangspunten van de supermarktketen van het zuiden. De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het Zuiden’ wordt in de nieuwe supermarkt waargemaakt middels veel streekproducten, het beste vers, klantgerichte medewerkers én wekelijks sterke aanbiedingen.

Lees verder

Jan Linders: al 100.000 deelnemers aan voordeelprogramma Liefhebbers

14-02-2019 – Precies een maand nadat Jan Linders Supermarkten haar voordeelprogramma Liefhebbers introduceerde, zijn er al 100.000 geregistreerde Liefhebbers. Met het Liefhebbers-programma geeft Jan Linders verder invulling aan haar klantgerichtheid: via het programma worden klanten niet alleen beloond met spaarpunten en extra acties, maar ontvangen ze op basis van hun aankopen ook relevantere informatie en aanbiedingen.

Lees verder

Jan Linders opent gloednieuwe supermarkt in Reusel

13-02-2019 – Jan Linders opende woensdag 13 februari een compleet nieuwe Jan Linders supermarkt aan de Markt in Reusel. Het pand is grondig gerenoveerd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule-uitgangspunten van de supermarktketen van het zuiden. De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het Zuiden’ wordt in de nieuwe supermarkt waargemaakt middels veel streekproducten, het beste vers, klantgerichte medewerkers én wekelijks sterke aanbiedingen.

Lees verder

Jan Linders lanceert unieke hyperlokale carnavalscampagne

11-02-2019 – 258 verschillende lokale spaaritems, 61 gedifferentieerde lokale weekfolders en maar liefst 128 gedifferentieerde lokale abri’s geven uiting aan regionale verankering

Lees verder