Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Oktober 2018

Geheel vernieuwde Jan Linders supermarkt voor Nuenen

31-10-2018 – Jan Linders heropende vandaag zijn geheel vernieuwde supermarkt aan de Vincent van Goghstraat in Nuenen. Na een korte verbouwing is de supermarkt geheel vernieuwd, uitgebreid én ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen. Door het grote versaanbod, veel producten uit eigen regio én de vele aanbiedingen ervaren klanten in de vernieuwde supermarkt nóg meer het ‘voordeel van het zuiden’.

Lees verder

Jan Linders heropent geheel vernieuwde supermarkt in Venlo

17-10-2018 – Jan Linders heropende vandaag zijn geheel vernieuwde supermarkt aan de Pastoor op Heijstraat in Venlo. Na een korte verbouwing is de supermarkt geheel vernieuwd en ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen. Door het grote versaanbod, veel producten uit de eigen regio én de vele aanbiedingen ervaren klanten in de vernieuwde supermarkt nóg meer het ‘voordeel van het zuiden’.

Lees verder