Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Augustus 2015

Jan Linders bezorgt klanten een warm welkom thuis met gratis boodschappen

21-08-2015 – Op vakantie gaan is fijn, maar thuiskomen in het vertrouwde zuiden is des te lekker. En dát gevoel wil Jan Linders graag versterken. Daarom pakt de supermarktketen vanaf maandag 24 augustus extra uit. Met heel veel grote aanbiedingen en de lekkerste producten. Zaterdag 29 augustus wordt echt een hoogtepunt: De hele dag maken klanten in alle supermarkten én op Facebook kans op een goed gevuld boodschappenpakket.

Lees verder

De geheimen van Jan Linders in RTL Breakfast Club

13-08-2015 – Vanaf zaterdag 22 augustus is bij RTL 4 wekelijks de nieuwe talkshow RTL Breakfast Club te zien. Iedere zaterdagochtend ontvangen presentatoren Tanja Jess en Patrick Martens bij Thermae 2000 in Valkenburg verschillende Nederlandse sterren. Met als centraal thema ‘het goede leven’ passeren in RTL Breakfast Club de lekkerste versproducten van Jan Linders de revue.

Lees verder