Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Januari 2019

Jan Linders opent gloednieuwe supermarkt in de Achtse Barrier in Eindhoven

30-01-2019 – Jan Linders opende vandaag een compleet nieuwe Jan Linders supermarkt aan de Ardèchelaan in Eindhoven. Het pand is grondig gerenoveerd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule-uitgangspunten van de supermarktketen van het zuiden. De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het Zuiden’ wordt in de nieuwe supermarkt waargemaakt middels veel streekproducten, het beste vers, klantgerichte medewerkers én sterke aanbiedingen.

Lees verder

Verworven supermarkt wordt samengevoegd met bestaande Jan Linders supermarkt in Sint Anthonis

23-01-2019 – Nieuw Bergen, 23 januari 2019 – Jan Linders Supermarkten neemt dit voorjaar de EMTÉ supermarkt in Sint Anthonis over. Hierover is overeenstemming bereikt met de huidige exploitant van de winkel. Na de overname zal in het marktgebied één supermarkt actief zijn en wel op de huidige locatie van Jan Linders aan De Merret. Deze zal voorafgaand aan de overname grondig worden verbouwd. De medewerkers van EMTÉ Sint Anthonis worden door Jan Linders overgenomen.

Lees verder

Jan Linders Fonds schenkt ruim 130.000 euro aan goede doelen

18-01-2019 – In 2018 heeft het Jan Linders Fonds maar liefst 132.005 euro kunnen schenken aan 60 lokale goede doelen. In de eerste weken van 2019 hebben alle goede doelen hun bijdrage feestelijk in ontvangst genomen in hun lokale supermarkt. Via het Jan Linders Fonds ondersteunen alle Jan Linders supermarkten lokale initiatieven die de leefbaarheid in de omgeving verbeteren.

Lees verder

Beste Jan Linders supermarkt staat in Helmond

15-01-2019 – Jan Linders Helmond is tijdens de jaarlijkse interne winkelwedstrijd van Jan Linders uitgeroepen tot ‘Beste Jan Linders Supermarkt 2018’. Tijdens de feestelijke uitreiking door directie en regiomanagers gaat de wisselbeker naar het team van supermarktmanager Jan Brienen. Jan Linders Helmond mag met trots een jaar lang de titel ‘Beste Jan Linders Supermarkt’ dragen.

Lees verder

Jan Linders introduceert voordeelprogramma Liefhebbers voor klanten

11-01-2019 – Nieuw Bergen, 11 januari 2019 – Jan Linders Supermarkten introduceert maandag 14 januari a.s. een volledig nieuw voordeelprogramma voor klanten: Liefhebbers. Met Liefhebbers ontvangen klanten wekelijks extra persoonlijke acties, sparen ze punten voor gratis producten en extra kortingen en ontvangen ze leuke extra’s. Met het Liefhebbers-programma geeft Jan Linders verder invulling aan haar klantgerichtheid: via het programma worden klanten niet alleen beloond, maar ontvangen ze op basis van hun aankopen ook relevantere informatie en aanbiedingen.

Lees verder

Met 5.4% omzetgroei opnieuw een erg goed jaar voor Jan Linders Supermarkten

04-01-2019 – Nieuw Bergen, 4 januari 2019 - Jan Linders Supermarkten heeft in 2018 met een omzet van bijna 431 miljoen euro een omzetgroei van maar liefst 5.4% ten opzichte van 2017 gerealiseerd. Deze groei is opnieuw hoger dan de groei van de totale markt in 2018, die volgens de cijfers van Nielsen 3,4% bedroeg. Sinds 2010 is Jan Linders jaar na jaar harder gegroeid dan de markt.

Lees verder