Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Juli 2021

Jan Linders steunt getroffenen overstromingsramp Limburg

23-07-2021 – Als supermarkt van het zuiden leven we mee met alle mensen ín het zuiden die getroffen zijn door de recente overstromingsramp. Daarom doneert Jan Linders 25.000 euro aan Giro 777, waarmee kleinschalige projecten gesteund worden om getroffen lokale samenlevingen een extra steuntje in de rug geven.

Lees verder

Jan Linders voor het 9e jaar op rij verkozen tot Beste Biersupermarkt van Nederland

23-07-2021 – Jan Linders Supermarkten is opnieuw door onafhankelijk onderzoeksbureau GfK verkozen tot ‘Beste Biersupermarkt van Nederland’. De supermarktketen haalt daarmee voor het 9e jaar op rij de prijs binnen en wordt beloond voor o.a. het diverse en steeds wisselende assortiment in exclusieve speciaalbieren. De consument beoordeelde het bierschap van de supermarktketen met een 7,69.

Lees verder

Jan Linders kiest voor lokale pluimveehouder Yverde en vernieuwt assortiment met duurzame 3-sterren Beter Leven vrije uitloopeieren uit eigen streek

20-07-2021 – Jan Linders Supermarkten gaat een unieke samenwerking aan met pluimveehouder Yverde en eier-leverancier Gebroeders van Beek, waarbij de supermarktketen zich inzet voor een assortiment van kwalitatief hoogwaardige vrije uitloopeieren. Deze eieren zijn afkomstig van kippen met een 3-sterren Beter Leven keurmerk met een On the Way to Planet Proof-label én komen vertrouwd uit eigen streek. Het resultaat van de samenwerking betekent een unicum in de retailbranche.

Lees verder

Vernieuwde Jan Linders supermarkt voor Beek en Donk

06-07-2021 – Op woensdag 7 juli om 9.00 uur heeft Jan Linders na een korte verbouwing een compleet vernieuwde en uitgebreide supermarkt in Beek en Donk geopend, aan het Heuvelplein 11. De supermarkt is onder andere uitgebreid met een slijterij en zelfscan.

Lees verder