Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

April 2016

Helmond loopt massaal uit voor twee nieuwe Jan Linders supermarkten

15-04-2016 – Twee openingen tegelijk in één stad. Dat komt niet vaak voor. Donderdag 14 april opende algemeen directeur Leo Linders in Mierlo-Hout de nieuwe supermarkt. Tegelijkertijd spraken directeur supermarkten Ferry Moolenschot en wethouder Stienen een grote menigte aan de Dijksestraat toe. Bij beide supermarkten waren de nieuwe klanten van Jan Linders in groten getale gekomen om als eerste een kijkje te kunnen nemen.

Lees verder

Jan Linders roept 23 april uit tot Hemelse modderdag

07-04-2016 – Als regionale supermarktketen haalt Jan Linders zo veel mogelijk producten uit eigen streek. Een mooi voorbeeld hiervan is Onze Trots Hemelse modder; deze chocolademousse wordt op ambachtelijke wijze bereid in het Limburgse Sevenum. Extra trots is Jan Linders dat juist dit product is verkozen tot Beste Product van het Jaar. En om dát te vieren, is 23 april uitgeroepen tot Hemelse modderdag.

Lees verder

Jan Linders opent twee nieuwe supermarkten in Helmond op donderdag 14 april

07-04-2016 – Om 9.00 uur opent supermarktketen Jan Linders op donderdag 14 april de deuren van zijn twee allernieuwste supermarkten in Helmond. Jan Linders introduceert zich in de Brabantse stad met een supermarkt aan de Dijksestraat en een op het Janssen- en Fritsenplein in de wijk Mierlo-Hout.

Lees verder