Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

April 2015

Jan Linders Fonds doneert in eerste kwartaal 31.644 euro aan goede doelen

29-04-2015 – Met dank aan de klanten van Jan Linders is er dit jaar al 31.644 euro geschonken aan de lokale goede doelen van het Jan Linders Fonds. Dit bedrag is opgehaald met verschillende activiteiten die door de supermarkten georganiseerd werden.

Lees verder

Swalmen verlekkert zich in gloednieuwe Jan Linders aan het Sint Jansplein

10-04-2015 – Op donderdag 9 april opende aan het Sint Jansplein in Swalmen een gloednieuwe Jan Linders. In goed overleg is de oude Albert Heijn overgedragen aan de zuidelijke supermarktketen. In de weken voorafgaand aan de opening is door de medewerkers van beide ketens succesvol samengewerkt. Supermarktmanager Brigitte Velter is er klaar voor: ‘we gaan de inwoners van Swalmen eens goed in de watten leggen!’.

Lees verder