Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Juni 2016

Jaarverslag 2015: Jan Linders ziet hoge klantwaardering terug in financieel resultaat

17-06-2016 – In 2015 stond Jan Linders wederom aan de top van de Nederlandse supermarkten waar het gaat om klantwaardering. Dat de regionale keten dit niet alleen terugziet in verschillende onafhankelijke metingen, maar ook in zijn financiële resultaten, blijkt uit het gedeponeerde jaarverslag. De omzet groeide harder dan de markt en het marktaandeel is wederom toegenomen.

Lees verder

Jan Linders Boxmeer trakteert brandweer op BBQ na ernstig wateroverlast

09-06-2016 – • Zaterdag 11 juni van 16.00 -18.00 uur • Parkeergarage onder Jan Linders, Koorstraat 10 Boxmeer • Ook bewoners pand van harte welkom

Lees verder