Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

November 2019

Jan Linders brouwt exclusief speciaalbier met uitreisverbod

21-11-2019 – Dit jaar is Jan Linders voor de 7e keer op rij verkozen tot de Beste supermarkt in bier van Nederland. Om dit te vieren heeft de supermarktketen uit het zuiden samen met de Limburgse brouwerij Gulpener twee exclusieve bieren gebrouwen: Onze Trots Blond en Onze Trots Dubbel. De speciaalbieren zijn van en voor het Zuiden en daarom rust er een ludiek uitreisverbod op elke fles. Met een knipoog vraagt Jan Linders elke koper een eed af te leggen, waarmee hij belooft het bier enkel onder de rivieren te schenken.

Lees verder

Jan Linders opent 61e supermarkt in Bunde

13-11-2019 – Op woensdag 13 november heeft Jan Linders een gloednieuwe supermarkt geopend aan het Sint Agnesplein in Bunde. Inwoners van Bunde en omstreken kunnen voortaan profiteren van ‘Het voordeel van het Zuiden’. Dit wordt in de nieuw gebouwde supermarkt waargemaakt middels veel streekproducten, het beste vers, klantgerichte medewerkers, ruime parkeergelegenheid én wekelijks sterke aanbiedingen.

Lees verder

Jan Linders brengt komend carnavalsseizoen een ode aan prinsen in het zuiden

11-11-2019 – Komend carnavalsseizoen brengt Jan Linders Supermarkten een ode aan de prinsen in het zuiden. Want het zijn de prinsen (en prinsessen) die mensen samenbrengen en met carnaval de kar in hun stad, wijk of dorp trekken. Dat verdient een ode, aldus de supermarktketen uit het zuiden. Op de elfde van de elfde start Jan Linders dan ook een zoektocht naar de prinsen uit de dorpen en steden in het verzorgingsgebied om van hen een lokale prinsenposter te ontwerpen.

Lees verder