Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

December 2015

Jan Linders en zijn klanten doneren 4700,80 euro aan Serious Request

24-12-2015 – Vandaag is de finale van 3FM Serious Request in Heerlen. Zuidelijke supermarktketen Jan Linders kon – mede namens zijn klanten – een cheque overhandigen van 4700,80 euro. Klanten konden van 14 tot en met 20 december hun statiegeld doneren, Jan Linders verdubbelde het bedrag. De opbrengst komt ten goede van kinderen en jongeren in oorlogsgebieden, een project van Het Nederlandse Rode Kruis.

Lees verder

Jan Linders is de best gewaardeerde supermarkt van Nederland

18-12-2015 – Geen enkele supermarkt in Nederland wordt zo hoog gewaardeerd als Jan Linders. Op alle aspecten scoort de zuidelijke supermarktketen boven het gemiddelde. ‘Een groter compliment kunnen we ons niet voorstellen’, aldus Leo Linders, algemeen directeur.

Lees verder

Jan Linders steunt 3FM Serious Request in Heerlen

14-12-2015 – Dit jaar is 3FM Serious Request neergestreken in Heerlen. Met zijn sterke verankering in het zuiden van het land, levert supermarktketen Jan Linders ook zijn bijdrage aan de actie. Jan Linders roept alle klanten op om mee te helpen: Wanneer klanten van 14 tot en met 20 december hun statiegeld doneren, verdubbelt Jan Linders het bedrag.

Lees verder