Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Januari 2015

Jan Linders schenkt 2500 euro aan de gekste carnavalsvereniging van het zuiden

21-01-2015 – Om de start van het carnavalsseizoen te vieren, ging Jan Linders supermarkten in november op zoek naar de gekste carnavalsvereniging van het zuiden. Carnavalsstichting De Peelstrekels uit Deurne werd de gelukkige winnaar en won 2500 euro voor de bouw van de carnavalswagen.

Lees verder

Albert Heijn Swalmen wordt Jan Linders

13-01-2015 – Op maandag 12 januari maakt het ondernemersechtpaar Anita en Herbi Zimmerman bekend hun Albert Heijn filiaal aan het st. Jansplein in Swalmen over te dragen aan Jan Linders. In april zal Jan Linders dit pand in de nieuwste Jan Linders formule heropenen. Voor het huidige pand van Jan Linders aan het Dr. Crasbornplein in Swalmen wordt een andere invulling gezocht. Anita Zimmerman zal ook in het Jan Linders filiaal werkzaam blijven

Lees verder