Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

December 2018

Mede dankzij Jan Linders’ klanten recordopbrengst regionale actie ‘Samen voor de Voedselbank’

14-12-2018 – Jan Linders heeft de afgelopen weken al zijn 59 supermarkten ingezet als inzamelpunt voor de grootschalige actie ‘Samen voor de Voedselbank’. De actie voor de regionale voedselbanken is een initiatief van regionale omroepen L1 en Omroep Brabant en heeft als doel zo veel mogelijk lang houdbare producten in te zamelen. Bij deze actie zijn er in Limburg een recordaantal lang houdbare producten ingezameld. Na 9 dagen is zijn er totaal 346.971 producten ingezameld, met een totaalwaarde van 636.313 euro.

Lees verder

Jan Linders neemt EMTÉ Nederweert over

11-12-2018 – Nieuw Bergen, 11 december 2018 – Jan Linders Supermarkten zal in het voorjaar van 2019 de EMTÉ supermarkt in Nederweert overnemen. Hierover is overeenstemming bereikt met de huidige exploitant van de winkel. Na de overname zullen de huidige Jan Linders-supermarkt aan de Lambertushof en de nieuw verworven supermarkt worden samengevoegd tot één Jan Linders supermarkt aan de Burgemeester Hobusstraat.

Lees verder

Uitgebreide en vernieuwde Jan Linders supermarkt in Reuver

05-12-2018 – Jan Linders heropende vandaag na een korte verbouwing een geheel vernieuwde supermarkt aan de Pater Claretstraat in Reuver. De supermarkt is geheel vernieuwd, uitgebreid én ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen. Door het grote versaanbod, producten uit de streek én de vele aanbiedingen ervaren klanten in de vernieuwde supermarkt nóg meer het ‘voordeel van het zuiden’.

Lees verder

Jan Linders komt in actie voor regionale voedselbanken

03-12-2018 – Jan Linders zet al zijn supermarkten in als inzamelpunt voor de grootschalige actie ‘Samen voor de Voedselbank’. De actie voor de regionale voedselbanken –een initiatief van regionale omroepen L1 en Omroep Brabant– loopt van maandag 3 december tot en met donderdag 13 december en heeft als doel zo veel mogelijk houdbare producten in te zamelen. Als regionaal familiebedrijf draagt Jan Linders deze campagne een warm hart toe.

Lees verder