Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Februari 2014

Nieuwe Jan Linders in Grubbenvorst opent in feeststemming

21-02-2014 – Wie vanochtend door de Kloosterstraat in Grubbenvorst kwam, kon het niet ontgaan: Supermarktketen Jan Linders opende hier zijn splinternieuwe supermarkt. Deze vervangt de kleinere supermarkt die al jaren in Grubbenvorst te vinden was. Dankzij de vele toeschouwers én de carnaval in aantocht, was het één groot feest.

Lees verder

Jan Linders introduceert deze carnaval zijn eigen Raad van Elf

13-02-2014 – Als dé supermarktketen van het zuiden koestert Jan Linders de carnavalstraditie. Om zijn klanten alvast op te warmen voor het grote festijn, introduceert de supermarktketen deze week zijn eigen Raad van Elf. Elf producten die onmisbaar zijn tijdens carnaval. Dit wordt bevestigd door de verhalen van Jan Linders klanten. Zij leggen uit waarom juist deze producten bij hun carnavalstraditie horen.

Lees verder