Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Oktober 2014

Bibi Excellence fopspenen worden teruggeroepen

31-10-2014 – De Excellence fopspenen van het merk Bibi worden om veiligheidsredenen van de markt gehaald en dus ook uit de supermarkten van Jan Linders. Het volgende bericht kregen wij van Bibi:

Lees verder

Jan Linders schenkt 228.000 euro

26-10-2014 – Jan Linders kijkt terug op een zeer succesvolle Club Spaar Actie waarbij maar liefst 228.000 euro is geschonken.

Lees verder

Jan Linders wint Senioren Service Award 2014

21-10-2014 – Jan Linders Supermarkten is zaterdag bekroond met de Senioren Service Award 2014. De Award werd uitgereikt tijdens de ANBO (Afdeling Midden – Limburg ) Ledenmiddag in β€œde Roos β€œ in Weert. "Jan Linders heeft in het bijzonder oog voor de senioren. In de winkels zijn brede gangpaden en versprodukten zijn in kleine hoeveelheden verkrijgbaar. Op verzoek krijgen de senioren hulp bij het doen van boodschappen", aldus de jury.

Lees verder