Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

December 2014

Jan Linders laat wensen in vervulling gaan

12-12-2014 – In de aanloop naar de feestdagen ontvangen klanten van Jan Linders bij besteding vanaf 20 euro een wensboomkaartje. Zij mogen dit kaartje voorzien van een persoonlijke kerstwens en in de kerstboom in hun supermarkt hangen. In de week van kerst worden uit iedere boom tien wensen gekozen om in vervulling te laten gaan.

Lees verder

Opening nieuwe Jan Linders brengt feestvreugde naar Mosaïque Nieuw Bergen

05-12-2014 – Op woensdag 3 december opende Jan Linders de deuren van zijn gloednieuwe supermarkt in Nieuw Bergen. Deze vervangt de kleinere supermarkt die al jaren in het centrum te vinden was. De nieuwe Jan Linders is onderdeel van Mosaïque, het nieuwe winkelcentrum in het hart van Nieuw Bergen. ‘Ik ben er erg trots op dat Jan Linders een bijdrage kan leveren aan het Mosaïque. Samen met de andere ondernemers gaan we er een levendige en sfeervolle locatie van maken!’ aldus Leo Linders, algemeen directeur.

Lees verder