Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Juni 2018

Jan Linders opent compleet vernieuwde supermarkt in het Limburgse Herten

27-06-2018 – Jan Linders opende vandaag na een korte verbouwing van tien dagen zijn compleet vernieuwde supermarkt aan de Groene Kruisstraat 8 in Herten. De supermarkt is volledig vernieuwd en ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen van het zuiden. Door producten uit de regio, de vele aanbiedingen en het grote versaanbod ervaren klanten in hun supermarkt nóg meer hét ‘voordeel van het zuiden’.

Lees verder

Jan Linders opent compleet vernieuwde supermarkt in Panningen

06-06-2018 – Jan Linders opende vandaag na een korte verbouwing van tien dagen zijn compleet nieuwe supermarkt aan de Kepringelehof in Panningen. De supermarkt is volledig vernieuwd en ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen van het zuiden. Door producten uit de regio, het grote versaanbod én de vele aanbiedingen ervaren klanten in hun supermarkt nóg meer het ‘voordeel van het zuiden’.

Lees verder