Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

December 2020

Jan Linders geeft extra cheques aan 3 goede doelen

24-12-2020 – Het Jan Linders Fonds, opgericht in 2013, heeft onlangs de mijlpaal van 1 miljoen euro aan opbrengsten bereikt. Om te vieren dat de totaalopbrengst van het Jan Linders Fonds méér dan 1 miljoen euro is, ontvangen drie goede doelen een extra mooi bedrag. De winnaars van deze bedragen werden bekend gemaakt door Theo Bovens, gouverneur van Limburg, en Leo Linders, oprichter van het Jan Linders Fonds.

Lees verder

De beste Jan Linders supermarkt staat in Mill

17-12-2020 – Jan Linders Mill is bij de jaarlijkse interne winkelwedstrijd van Jan Linders uitgeroepen tot ‘Beste Jan Linders supermarkt’. Dit werd vandaag bekendgemaakt door de directie en regiomanager. Jan Linders Mill mag met trots een jaar lang de titel ‘Beste Jan Linders supermarkt’ dragen.

Lees verder

Supermarkt uit het zuiden valt met maar liefst twee producten in de prijzen

16-12-2020 – Jan Linders Supermarkten mag het streekproduct Jan Linders Abrikozen-progresvlaai bestempelen tot het ‘Beste Product van het Jaar 2020-2021’. Deze vlaai won de prijs in de categorie Banket, maar werd ook verkozen tot overall winnaar van álle inzendingen die meededen aan de ‘Beste product van het jaar-verkiezing’. Ook Jan Linders’ Onze Trots Koude Schotel werd in de categorie maaltijdsalades uitgeroepen tot Product van het Jaar 2020-2021! De prijzen zijn waarderingsprijzen van consumenten; in de afgelopen maanden beoordeelden duizenden consumenten meer dan 100 producten in diverse categorieën.

Lees verder