Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Oktober 2017

Jan Linders opent hernieuwde verssupermarkt in Heerlerheide

26-10-2017 – De Jan Linders supermarkt in Heerlerheide is vandaag, onder grote belangstelling van klanten, na een korte sluiting weer heropend. De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen uit het zuiden. Door het grote versaanbod, het assortiment uit de regio en de vele aanbiedingen ervaren klanten in de vernieuwde supermarkt nog meer ‘het voordeel van het zuiden’.

Lees verder

Jan Linders opent gloednieuwe supermarkt in Lent

12-10-2017 – Woensdag 11 oktober om 9.00 uur opende supermarktketen Jan Linders onder grote belangstelling zijn gloednieuwe supermarkt in Lent. Het pand, dat afgelopen nieuwjaarsnacht volledig uitbrandde, is geheel gerenoveerd. Klanten kunnen een nóg ruimer assortiment met focus op versproducten én meer winkelgemak verwachten.

Lees verder