Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

November 2016

Persuitnodiging: Unieke samenwerking ter bevordering groenteconsumptie onder kinderen

18-11-2016 – Uit onderzoek is gebleken dat minder dan 1% van de kinderen in Nederland de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten per dag eet. De groenteconsumptie onder kinderen mag dus worden verhoogd. Daarom ondersteunen Bayer, Jan Linders Supermarkten en ZON Fruit & Vegetables het initiatief van Kokkereli in samenwerking met kinderen concepten te ontwikkelen om groenteconsumptie onder kinderen te bevorderen.

Lees verder

Verspilling voorkomen door slim vouwen zuivelpak

02-11-2016 – Als zuivelpakken niet goed worden leeggemaakt, blijft er ongeveer 10% zuivel achter. Met z’n allen gooien we daardoor onnodig en onbedoeld heel veel yoghurt en vla weg! Door de pakken op de goede manier te vouwen, wordt er eenvoudigweg minder voedsel weggegooid. Daarom startte 24 oktober de campagne ‘Haal alles eruit wat erin zit’, een initiatief van de zuivelfabrikanten en de Nederlandse supermarkten om verspilling van zuivel bij consumenten tegen te gaan.

Lees verder