Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Januari 2022

Jan Linders draagt carnaval, vastelaovend een warm hart toe en laat klanten sparen voor een gratis Sjaaláááf

24-01-2022 – Als supermarkt van het zuiden laat Jan Linders ook in 2022 zien dat, ongeacht of en hoe het wordt gevierd, carnaval, vastelaovend, altijd in ons hart zit. Klanten sparen de komende tijd voor een unieke, gratis carnavalssjaal, of te wel Sjaaláááf. Verkrijgbaar in drie varianten in de kleuren van de drie provincies waarin Jan Linders gevestigd is. Met deze campagne spoort de supermarktketen mensen uit het zuiden aan om met trots de Sjaaláááf te dragen of het raam mee te versieren. Dit zorgt voor een feestelijk straatbeeld en zo wordt het mooiste feest van het jaar toch samen gevierd.

Lees verder

Jan Linders houdt hoog omzetniveau vast in 2021 en zet in op expansie in 2022

10-01-2022 – Jan Linders Supermarkten zal medio 2023 de supermarkt aan de Wieënpassage in Blerick van Jumbo overnemen. Hierover is overeenstemming bereikt tussen beide supermarktketens. Deze overname door Jan Linders zal plaatsvinden als Jumbo zijn intrek heeft genomen in een nieuw te realiseren locatie in het centrum van Blerick. De overname is onder voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Betrokken partijen maken geen financiële details bekend over de transacties.

Lees verder

De beste Jan Linders supermarkt staat in Roermond

02-01-2022 – Jan Linders Roermond is bij de jaarlijkse interne winkelwedstrijd van Jan Linders uitgeroepen tot ‘Beste Jan Linders supermarkt’. Dit werd afgelopen vrijdag bekendgemaakt door de directie en regiomanager. Jan Linders Roermond mag met trots een jaar lang de titel ‘Beste Jan Linders supermarkt’ dragen.

Lees verder