Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Mei 2014

Clubs kunnen honderden euro’s verdienen met Club Spaar Actie Jan Linders

27-05-2014 – Supermarktketen Jan Linders start weer met de Club Spaar Actie. Van 15 september t/m 12 oktober 2014 ontvangen klanten van Jan Linders bij elke 10 euro aan boodschappen én bij speciale acties, een clubmunt. Deze munten kunnen per supermarkt aan de club naar keuze ‘gedoneerd’ worden. De verzamelde munten worden naar verhouding omgezet in euro’s voor de clubkas. Verenigingen kunnen zich t/m 15 juni 2014 inschrijven via de website.

Lees verder

Jan Linders wint Beste Folder Award Nationaal 2014

27-05-2014 – Op donderdag 22 mei mocht Jan Linders de Beste Folder Award 2014 in de categorie Nationaal in ontvangst nemen. Een climax, want net daarvoor won de supermarktketen de Beste Folder Award in de categorie food. Op zes van de zeven beoordelingscriteria scoorde Jan Linders het hoogste cijfer, het hoogst op het aspect ‘Bevat producten die ik wil kopen’. De 1.160 stemmers bekroonden de folder met een 8.23.

Lees verder

Jan Linders wakkert feestvreugde aan tijdens het WK

27-05-2014 – De voorpret voor het komende WK in Brazilië start bij Jan Linders. Vanaf 2 juni kunnen klanten bij alle supermarkten gratis feestelijke WK slingers scoren, om huis, tuin en straat mee te versieren. Wie hier écht een sport van maakt, kan door middel van een foto laten zien hoe feestelijk hij Oranje aanmoedigt. Én maakt daarmee kans op een BBQ-cheque ter waarde van 250 euro. De gehele campagne wordt gepromoot door ‘Banjer de Oranje-kanjer’, de mascotte van Jan Linders tijdens het WK.

Lees verder

Blijdschap tijdens opening Jan Linders Eindhoven

21-05-2014 – Op woensdag 21 mei heeft Jan Linders zijn tweede supermarkt geopend in Eindhoven aan de Aalsterweg 141. ‘Wat een prachtsupermarkt hebben we hier neergezet, met volop ruimte om onze versafdelingen een podium te geven. Tel daarbij op de beste acties en u weet waarom u vandaag hier bent’, aldus algemeen directeur Leo Linders tijdens zijn speech.

Lees verder

Jan Linders Venray beste VriesVers-supermarkt van Nederland

16-05-2014 – Op donderdag 15 mei mocht Jan Linders in Venray de titel van beste Vriesvers-supermarkt in ontvangst nemen. Met zijn goed verzorgde vriesversafdeling, het brede en diepe assortiment én de continue aandacht die aan vriesvers wordt gegeven, overtrof de supermarkt zijn concurrenten. Naast Jan Linders Venray, stonden ook de Jan Linders supermarkten in Klimmen en Panningen in de top 10.

Lees verder