Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

September 2017

Jan Linders gekozen tot ’s lands best gewaardeerde supermarkt in vers!

27-09-2017 – Jan Linders Supermarkten is vandaag uitgeroepen tot ’s lands ‘Best Gewaardeerde Supermarkt in Vers’. Dat blijkt uit het GfK Formule Rapport 2017. Jan Linders ontvangt de prijs op basis van klantwaardering onder alle supermarkten van Nederland. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de beste kwaliteit, de ruimste keuze en de beste aanbiedingen. Daarmee mag de supermarktketen uit het zuiden zich weer de supermarktketen met het beste versimago noemen. Onder “vers” wordt verstaan de productgroepen Groente & Fruit, Brood & Banket en Vlees.

Lees verder

Vernieuwde Jan Linders supermarkt maakt dorpskern Sevenum compleet

20-09-2017 – Woensdag 20 september opende supermarktketen Jan Linders om 9.00 uur de deuren van zijn vernieuwde supermarkt aan de Pastoor Vullinghsstraat 53 in Sevenum. De toegestroomde klanten werden verrast door een volledig vernieuwde supermarkt, helemaal volgens de nieuwe formule van de supermarktketen. De medewerkers van Jan Linders Sevenum hadden een primeur. Zij pronkten in de nieuwe bedrijfskleding, die de verjongingsslag van Jan Linders verder gestalte geeft.

Lees verder

Jan Linders opent 20 september de beste verssupermarkt van Sevenum

07-09-2017 – Woensdag 20 september opent supermarktketen Jan Linders om 9.00 uur de deuren van zijn vernieuwde supermarkt aan de Pastoor Vullinghsstraat 53 in Sevenum. De winkel is volledig ingericht volgens de nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ verder is aangescherpt met prachtige streekproducten en het beste aanbod in vers. Jan Linders nodigt iedereen uit om naar de feestelijke opening te komen en de nieuwe supermarkt te ontdekken.

Lees verder

Binnenkort verkrijgbaar bij Jan Linders: insecten uit de eigen regio

01-09-2017 – Steeds vaker worden insecten genoemd als hét eten van de toekomst. Regionale supermarktketen Jan Linders geeft op geheel eigen wijze invulling aan deze trend. Binnenkort zijn er in alle supermarkten insecten uit eigen streek verkrijgbaar, zoals mestkevers, groene stinkwantsen en kakkerlakken. Wie dit niet smakelijk in de oren klinkt, wees gerust: het gaat hier om de allernieuwste spaaractie van Jan Linders: Nature Spotters. Met deze nieuwe spaaractie nodigt Jan Linders iedereen uit om mee op expeditie te gaan in de prachtige natuurgebieden van Zuid-Nederland, om daar de meest uiteenlopende dieren te spotten.

Lees verder