Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Maart 2017

Zuid-Nederland in de ban van emoji® door spaaractie Jan Linders

31-03-2017 – Wie in het zuiden van Nederland woont, kan er op dit moment niet omheen: emoji®. Iedereen kende de grappige karakters al van social media en Whatsapp, maar nu zijn ze ook overal in het straatbeeld en op scholen en bij verenigingen te ontdekken. Jan Linders ontketent aan de start van dit voorjaar een ware hype met emoji® stixx, kleine zuignapjes die je overal op kunt plakken.

Lees verder

Jan Linders Lent opent nieuwe –tijdelijke- supermarkt

22-03-2017 – Op dinsdag 21 maart opende Jan Linders haar nieuwe -tijdelijke- supermarkt aan de Frankrijkstraat 2 in Lent. Het bestaande pand brandde afgelopen nieuwjaarsnacht volledig uit. De afgelopen maanden moesten de inwoners in Lent het noodgedwongen zonder supermarkt in hun directe omgeving doen. Voor Jan Linders lag de prioriteit de afgelopen maanden dan ook bij het zo snel mogelijk realiseren van een tijdelijke supermarkt om de klanten weer te kunnen bedienen.

Lees verder

Jan Linders werkt samen met YouTuber Dylan Haegens in nieuwe spaarcampagne emoji® stixx

10-03-2017 – Als eerste regionale supermarktketen in Nederland start Jan Linders een samenwerking met een populaire online influencer. YouTuber Dylan Haegens - afkomstig uit het zuiden van het land – promoot de nieuwe spaarcampagne van de Limburgse retailer. Klanten sparen vanaf 10 maart voor emoji® stixx, kleine zuignapjes met de bekende emoji® die iedereen gebruikt op social media en in WhatsApp. Spaarders maken tevens kans op een Meet & Greet met de populaire YouTuber.

Lees verder

Nieuwe Jan Linders in Pey-Echt is ‘totaalconcept voor Limburgse klant’

10-03-2017 – Op woensdag 8 maart openden – na een snelle verbouwing van zeven dagen – de deuren van de vernieuwde Jan Linders supermarkt aan de Clarastraat in Pey-Echt.

Lees verder

Jan Linders Supermarkten introduceert De Meedenkers van Jan Linders

07-03-2017 – Jan Linders Supermarkten is gestart met De Meedenkers van Jan Linders. Een initiatief waarbij consumenten worden uitgenodigd mee te denken over vraagstukken over bijvoorbeeld assortiment, acties en communicatie op de winkelvloer. Als regionale supermarkt van en voor het zuiden staat Jan Linders al dicht bij zijn klanten. Met hulp van De Meedenkers van Jan Linders wil de supermarktketen klanten nóg beter leren kennen en vooral ook hun mening ophalen om de dienstverlening verder te verbeteren.

Lees verder