Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Persoonlijk account

Hoe kan ik een persoonlijk account aanmaken?

Dat kan snel en gemakkelijk op de pagina account aanmaken. Deze pagina kun je ook bereiken via de knop ‘account’ rechts boven aan deze website.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt en kan niet inloggen. Wat nu?

Je kunt hier klikken om jouw wachtwoord te wijzigen. Je vindt deze mogelijkheid ook via de knop 'account’ rechts boven aan deze website.

Ik heb een ander e-mailadres. Moet ik dit doorgeven?

Je hebt jouw e-mailadres nodig om in te loggen op jouw persoonlijk account. Daarnaast sturen we onze nieuwsbrief naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Je kunt jouw e-mailadres snel en gemakkelijk wijzigen in jouw persoonlijk account. Log eerst in met het e-mailadres dat bij ons bekend is.

Heb ik een account nodig om online te bestellen?

Nee, Je hebt geen account nodig om online te kunnen bestellen. Wel vragen we je om jouw  naam- en adresgegevens, zodat we weten we wie je bent en waar je jouw boodschappen wilt ophalen. Op het door jou opgegeven e-mailadres ontvang je de bevestiging van jouw bestelling. Het heeft wel voordelen om een persoonlijk account aan te maken. Dan onthouden wij jouw gegevens, zodat je sneller kunt bestellen. Daarnaast biedt het account bijvoorbeeld de mogelijkheid om jouw bestelling te wijzigen of annuleren, (eerdere) bestellingen te bekijken en boodschappenlijstjes te beheren.  

Wat kan ik verder met een persoonlijk account?

Je kunt boodschappenlijstjes samenstellen, je favoriete recepten bewaren en jouw eigen supermarkt instellen. Zo heeft u snel belangrijke informatie bij de hand. Daarnaast kun je je aan- en afmelden voor onze nieuwsbrief en jouw persoonlijke voorkeuren doorgeven. Op die manier proberen we je steeds meer persoonlijke aanbiedingen en andere inspiratie te bieden.

Hoe gaat Jan Linders om met mijn persoonlijke gegevens? Wordt mijn privacy gewaarborgd?

Jan Linders Supermarkten respecteert jouw privacy en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij doen niets met jouw gegevens zonder jouw toestemming en zorgen ervoor dat jouw gegevens beschermd worden. Lees er meer over in onze privacyverklaring.