Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Persoonlijk account

Hoe kan ik een persoonlijk account aanmaken?

Dat kan snel en gemakkelijk op de pagina account aanmaken. Deze pagina kunt u ook bereiken via de knop ‘uw account’ rechts boven aan deze website.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt en kan niet inloggen. Wat nu?

U kunt hier klikken om uw wachtwoord te wijzigen. U vindt deze mogelijkheid ook via de knop ‘uw account’ rechts boven aan deze website.

Ik heb een ander e-mailadres. Moet ik dit doorgeven?

U heeft uw e-mailadres nodig om in te loggen op uw persoonlijk account. Daarnaast sturen we onze nieuwsbrief naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. U kunt uw e-mailadres snel en gemakkelijk wijzigen in uw persoonlijk account. Log eerst in met het e-mailadres dat bij ons bekend is.

Heb ik een account nodig om online te bestellen?

Nee, u heeft geen account nodig om online te kunnen bestellen. Wel vragen we u om uw  naam- en adresgegevens, zodat we weten we wie u bent en waar u uw boodschappen wilt ophalen. Op het door u opgegeven e-mailadres ontvangt u de bevestiging van uw bestelling. Het heeft wel voordelen om een persoonlijk account aan te maken. Dan onthouden wij uw gegevens, zodat u sneller kunt bestellen. Daarnaast biedt het account bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw bestelling te wijzigen of annuleren, (eerdere) bestellingen te bekijken en boodschappenlijstjes te beheren.  

Wat kan ik verder met een persoonlijk account?

U kunt boodschappenlijstjes samenstellen, uw favoriete recepten bewaren en uw eigen supermarkt instellen. Zo heeft u snel belangrijke informatie bij de hand. Daarnaast kunt u zich aan- en afmelden voor onze nieuwsbrief en uw persoonlijke voorkeuren doorgeven. Op die manier proberen we u steeds meer persoonlijke aanbiedingen en andere inspiratie te bieden.

Hoe gaat Jan Linders om met mijn persoonlijke gegevens? Wordt mijn privacy gewaarborgd?

Jan Linders respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij doen niets met uw gegevens zonder uw toestemming en zorgen ervoor dat uw gegevens beschermd worden. Lees er meer over in onze privacyverklaring.