1299

Limburgse Landwijn Pinot noir

Fruitige, maar complexe wijn met lichte houtaroma's. Van Wijngoed Hoeve Nekum in Zuid-Limburg.

1299
  • Prijs per 17,32
  • Inhoud 0

Productinformatie

Smaak van Pinot Noir
Een echte Pinot neus: frisse geuren met zachte aanzet rood fruit, vooral kers en bramen. De smaak is redelijk complex, zeker voor Nederlandse wijn. Fruitig met een mooi klein zuurtje en wat bitter in de afdronk. Door zijn zachte zuren een aangename frisse afdronk. De wijn wordt voor de rijping tijdelijk in houten vaten opgeslagen, daardoor lichte houtaroma's.

Limburgse landwijn
De wijnen van Hoeve Nekum sieren de wijnkaart van menig toprestaurant. Exclusief voor Jan Linders heeft Hoeve Nekum twee bijzondere Limburgse Landwijnen samengesteld, de Rivaner en Cuvée. Met deze mooie droge witte wijnen wordt uw aperitief of diner extra bijzonder. 

Limburgse Landwijn bij RTL Breakfast Club
Verskenner Alex van der Schaaf neemt u mee naar Wijngoed Hoeve Nekum in Maastricht. Hij laat daar zien hoe deze wijn wordt gemaakt en waarom Zuid-Limburg een ideale plek is voor een wijngaard.   


Kleur helderrood
Smaak rood licht
Druifsoort Pinot Noir
Alcohol 12.5%
Land Nederland
Lekker bij wit vlees, gevogelte zoals fazant of tonijn


Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.