Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pizza, Pasta, Pasen Pittige pizza met garnaal, ham en ei

Pittige pizza met garnaal, ham en ei

Ingrediënten
  • 1 pak Tante Fanny vers pizzadeeg met saus
  • 4 tomaten
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bolletje mozzarella
  • 50 gram gekookte ambachtelijke achterham
  • 1 kropje Romana sla
  • 1-2 theelepels sambal (naar smaak)
  • 100 gram jumbo garnalen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels gedroogde Italiaanse kruiden
  • 2-4 eieren
  • peper en zout

Werkwijze
Snijd de tomaten in dunne plakjes. Pel de ui en knoflook en snijd de ui in dunne ringen en snijd de knoflook fijn. Laat de mozzarella uitlekken en trek deze in stukjes. Trek de ham ook in stukjes. Snijd de sla in smalle reepjes.

Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Voeg de sambal en knoflook toe aan de tomatensaus en roer dit goed door. Bestrijk het pizzadeeg met de tomatensaus en verdeel de tomaat, ui, mozzarella, ham en garnalen erover. Besprenkel met de olijfolie en strooi de Italiaanse kruiden erover. Breek de eieren boven de pizza.

Bak de pizza ca. 20 minuten in een oven van 220 ˚C. Verdeel de sla over de pizza en snijd de pizza in stukken.

Belangrijkste boodschappen voor dit recept

167
Jan Linders

Scharreleieren M

6 stuks
145
Galbani

Mozzarella 225 g

125 gram
269
Jan Linders

Jumbo garnalen

100 gram
ca. 238

Tomaten los

1000 gram
099
Sum & Sam

Sambal manis

200 gram