235

Pompoen

Met zorg en aandacht geteeld door onze teler Chris Poelen uit Groesbeek. Lekker om hartige taart, soep of stoofschotels mee te maken!

235
  • Prijs per 2,35

Productinformatie

Pompoenen en herfst
Weinig vruchtgroente worden zó geassocieerd met de laatste maanden van het jaar als de pompoen. Door zijn herfstkleuren wordt hij vaak gebruikt als decoratie maar steeds meer mensen ontdekken ook de mogelijkheden om de pompoen te verwerken in de heerlijkste herfst- en wintergerechten. 

Ook tijdens uw kerstdiner mag deze prachtige groente niet ontbreken. Wat dacht u van een Vegabowl met geroosterde pompoen? Meer inspiratie nodig? Kijk hier voor heerlijke recepten met pompoen!

Pompoenen uit Groesbeek
De pompoenen van Chris Poelen zijn de smakelijkste pompoenen om soep, stoofschotel of hartige taart van te maken. 

Pompoen bewaren
Deze pompoen kan lang bewaard worden, wat de smaak en voedingswaarde alleen maar ten goede komt. 

Wist u dat...
...deze pompoen ook wel U Chiki Kuri genoemd wordt? 


Pompoensoep met kerrie en kaaskrokantjes - Jan Linders Pompoencurry met linzen, yoghurt en munt - Jan Linders Pasta met pikante pompoen en ricotta - Jan Linders

  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstNederland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.