179

Jan Linders Portabella

Met aandacht en zorg geteeld door onze teler Kanters uit het Brabantse Heeswijk. De eerste teler met een milieukeurmerk.

179
  • Inhoud 2 stuks
  • Land van herkomstNederland

Combineert goed met...

Chavroux
Chavroux naturel
219
Perfekt
Zongedroogde tomaten op olie
093
0
Veldsla
099

Productinformatie

Portabella; vullen of grillen
Een portabella is ideaal om te vullen. De paddenstoel is namelijk groot zat om te vullen met zachte, romige kaas. De combinatie van de aardse smaak van de paddenstoelen en romige kaas gaat namelijk uitstekend. De paddenstoel kunt u ook grillen in een oven of op de barbecue. 

Champignons uit het Brabantse Heeswijk
De champignons worden duurzaam, hygiënisch en milieubewust geteeld, wat volgens Jasper Kanters bijdraagt aan de unieke smaak en structuur van deze paddenstoelen. En veel verser kan niet, want deze paddenstoelen worden vandaag geplukt en liggen morgen al in de supermarkt!

Gezond en lekker
Champignons bevatten vitamine B12 en zijn zeer rijk aan eiwitten. Dit maakt de champignon tot een geschikte vleesvervanger. Champignons kunt u koken, garen, frituren of (roer)bakken.

Champignons bewaren en bereiden
Bewaar portabella's in de koelkast in de originele verpakking, zodat ze kunnen ademen. Ze zijn dan bijna een week houdbaar.


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten:Portabella


Bewaarinstructies

Bewaren: Ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Koel en donker bewaren.


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

Groente & Fruit van Jan Linders.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPortabella
  • Communicatie-adresNieuw Bergen
  • ContactnaamJan Linders

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.