Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

We zouden de supermarkt van het zuiden niet zijn als we geen persoonlijke verrassing voor 'onze' prinsen in petto hebben. Want zij brengen mensen samen en trekken met carnaval de kar in hun stad, wijk of dorp.

Daarom krijgt iedere prins zijn eigen poster!

De posters zijn vanaf nu GRATIS verkrijgbaar. Er zijn meer dan 200 unieke posters van héél veel prinsen in onze streek. Grote kans dus dat jouw favoriete prins erbij zit! Bekijk hieronder snel welke posters er in jouw Jan Linders verkrijgbaar zijn. Let wel op: OP=OP! 

 

Versier je raam met de poster van jouw favoriete prins en wie weet win jij wel de prijs voor het mooist versierde raam van het zuiden!

Laat plaatsnamen zien

aan
Oeles-riek
Aesterriek
Austroa
Baek
Bokkeriek
't Bokkeriek
Broenssem
Bung
de Kwekkerte
De Wuilus Velde
Déurze
Donderbölriek
Dreumelriek
Dwèrsklippelgat
Empeldonk
Erdmennekesriek
Ernem
Ezelsriek
Ganzendonck
Geitenbokkenriek
Geitenriek
Gennep
Groeët Ghen Heij
Heële
Heële
Hopsjlokkersriek
Keiebijtersstad
't Keienland
Kepèlse Kuus
Keulen van Gelderland
Kikkergat
Klein Kölle
't Kluppelrijk
Kuussegat
Lampegat
Markoeveriek
d'n Meerpoel
Mestreech
Mestreech
't Molmoezeriek
Narrendonk
Ni-jwieërt
Nölersriek
os Plaggeriék
't Paddenriek
Piëlhaazeriek
Puinesjöddersriek
`t Sjansemaekersriek
Urnerijk
ut Gèrmelaand
Venlo
`t Vreigelriek
Waereldsjtad
Waterratteriek
Waubich
Wieërt
Wieërt
Windjbuujelriék
Zeikmeikenrijk
Zitterd
Zottendael

Ook in jou schuilt een prins!

Van 27 januari t/m 23 februari ontvang je bij aankoop van geselecteerde acties 1 spaarzegel. Bij 15 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze inleveren voor een gratis draagtray-scepter. Hang ‘m ingeklapt om je nek, klap ‘m uit en jij zwaait als een echte prins de scepter. Of vouw ‘m open en geef een rondje!

Wees snel, want OP=OP!

Bekijk

Veelgestelde vragen

Een vraag over de prinsenposters? Bekijk dan alle veelgestelde vragen en de actievoorwaarden. Staat je vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in.

bekijk


Winactie

Versier je raam met de poster van jouw favoriete prins en wie weet win jij wel de prijs voor het mooist versierde raam van het zuiden! Meedoen? Klik verder voor meer informatie.

bekijk


Aanbiedingen

Bij de smaak van carnaval horen de lekkerste producten. Bekijk onze carnavalstoppers en beste aanbiedingen en sla alvast in voor de carnaval! 

bekijk