Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Privacy & cookies

Voor klanten van Jan Linders, laatst gewijzigd op 1 november 2018

In deze privacy verklaring leggen wij je graag uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en met welk doel. Soms doen we dat zelf, soms in samenwerking met andere organisaties. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig en regelmatig te lezen, omdat we soms updates doorvoeren.

Definities

Dit is wat wij bedoelen als we het hebben over:

  • Persoonsgegeven: elk gegeven van een geïdentificeerd of identificeerbaar natuurlijk persoon.
  • Verwerking van Persoonsgegevens: elke handeling of elk geheel van handelingen die betrekking hebben op persoonsgegevens. Zoals het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, wijzigen, raadplegen, gebruiken, verstrekken en vernietigen van gegevens.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens

Jan Linders is een supermarktketen in het zuiden van Nederland. Om je dagelijks zo goed mogelijk te bedienen in onze supermarkten en om je online ervaring op onze websites en app(s) te verbeteren,  gebruiken we persoonsgegevens. Uiteraard verwerken, beveiligen en bewaren wij je gegevens volledig volgens de geldende wet- en regelgeving en delen we deze niet met anderen als dat niet noodzakelijk is.

In deze privacy verklaring informeren wij je over hoe wij omgaan met de persoonsgegevens die je met ons deelt. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.  

Jan Linders B.V.
De Flammert 1211
5854 NC Nieuw Bergen
klantenservice@janlinders.nl
085 888 9526 (telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur)
www.janlinders.nl
proefhetzuiden.nl
Jan Linders-app: de app is beschikbaar voor iOS en Android

Waar gebruiken wij je persoonsgegevens voor?

We gebruiken je persoonsgegevens om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en informeren, én om je te verrassen en inspireren met onze aanbiedingen en acties. Uiteraard is het niet zo dat we jouw gegevens zomaar gebruiken. En natuurlijk geef je daar eerst toestemming voor. Bijvoorbeeld doordat je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief of gebruik maakt van onze websites. Maar ook als je je bijvoorbeeld aanmeldt om het babypakket te ontvangen of een vraag aan onze Klantenservice stelt, gebruiken wij je gegevens.

Het Liefhebbers-programma

Deelname aan het Liefhebbers-programma is vrijwillig en kosteloos. Vanzelfsprekend kun je in de supermarkten van Jan Linders ook boodschappen doen als je geen deelnemer bent aan het Liefhebbers-programma.

Doeleinden Liefhebbers-programma

Het Liefhebbers-programma heeft tot doel de beleving van klanten te verbeteren en de tevredenheid te verhogen, onder meer door communicatie met informatie, aanbiedingen en acties die zoveel mogelijk zijn afgestemd op je voorkeuren en interesses. Ook op onze websites en app zie je inhoud die past bij je interesses en voorkeuren. We herkennen je in onze supermarkten aan je (digitale) klantenpas en online via je e-mailadres en Liefhebbers-account.

Om je voorkeuren en interesses te bepalen, wordt ook gebruik gemaakt van informatie die op basis van jouw toestemming is verkregen met cookies of vergelijkbare technieken. Deze toestemming kun je altijd weer intrekken. We kunnen je gegevens ook gebruiken voor analyse- en optimalisatiedoeleinden (op niet-persoonlijk niveau). De juridische grondslag hiervoor is een gerechtvaardigd belang van Jan Linders om te begrijpen hoe klanten onze diensten gebruiken teneinde deze te kunnen verbeteren en optimaliseren.

Lees meer over het Liefhebbers-programma op janlinders.nl/liefhebbers.

Aanmelden voor het Liefhebbers-programma

Liefhebber worden is eenvoudig. Door in onze supermarkten een Liefhebbers-kaart op te halen, en vervolgens op onze website of in onze app met bepaalde (persoons)gegevens een account aan te maken, kan je je aanmelden.

Wanneer je je aanmeldt voor Liefhebbers, verklaar je dat je 15 jaar of ouder bent, dan wel dat je hiervoor toestemming van je ouders of wettelijk vertegenwoordiger.

Informatie gekoppeld aan je Liefhebbers account 

Door je gebruik van de verschillende websites en diensten van Jan Linders te analyseren, kunnen wij onze diensten en communicatie beter op je wensen afstemmen. Onderdeel van het Liefhebbers-programma is daarom dat wij beschikbare informatie koppelen aan je Liefhebbers account, zoals je interesses, merkvoorkeuren, aankopen en informatie over je gebruik van de websites en app.

Je Liefhebbers-account beheren

Via de Liefhebbers-omgeving op onze website en in de Jan Linders app kun je  zelf je gegevens voor het Liefhebbers-programma instellen en beheren. De volgende instellingen vind je terug in de account-omgeving:

  • Aan- en afmelden voor het Liefhebbers-programma
  • Je in- of uitschrijven voor onze nieuwsbrieven
  • Het aan- of uitzetten van pushberichten op je telefoon kun je instellen via de Jan Linders app.

De gegevens die zijn opgeslagen in je Liefhebbers Account worden in beginsel door ons bewaard zolang je Liefhebber bent.

Gebruik van de Jan Linders websites

Cookies

Om de Websites te laten werken, hebben wij bepaalde informatie nodig. Deze informatie bestaat uit het laatste segment (de cijfers achter de laatste punt) van je IP-adres van je computer waardoor het mogelijk is je computer te herkennen, het type browser (het computerprogramma om internetpagina’s mee te kunnen bekijken), het besturingssysteem dat je gebruikt, en de pagina’s die je op onze Websites bezoekt. Ook maken wij gebruik van cookies en technieken die vergelijkbaar zijn met cookies, zoals link-tracking. Door middel van link-tracking herkennen wij je als je vanuit onze e-mails doorklikt naar de Websites.

Dit doen wij onder andere om de gebruiksvriendelijkheid van onze Websites te verhogen en om de Websites te beveiligen, om je ervaring te optimaliseren, informatie voor je te personaliseren, je te herkennen bij een volgend bezoek en om je ook via andere kanalen aanbiedingen te kunnen doen.

De juridische grondslag voor het gebruik van persoonsgegevens die door middel van cookies en vergelijkbare technieken wordt verkregen, is je toestemming (met uitzondering van functionele cookies en cookies met geringe gevolgen voor je privacy). Bij ‘cookies’ kun je meer lezen over welke cookies er voor welke doeleinden en door welke partijen worden geplaatst. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.

Webshop Account

Klanten die hun Webshop Account niet hebben omgezet in een Liefhebbers Account, kunnen hun Webshop Account blijven gebruiken om bestellingen te plaatsen via de Website. We gebruiken je gegevens om er voor te zorgen dat je eenvoudig vervolgbestellingen op de Websites kunt plaatsen en voor het afhandelen van uw bestelling. De gegevens die zijn opgeslagen in je Webshop Account worden in beginsel door ons bewaard zolang je Webshop Account actief is.
De juridische grondslag voor deze verwerking is de uitvoering van de overeenkomst met jou.
Indien je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief worden je aankoopgegevens gebruikt om de nieuwsbrief op jouw interesses aan te passen. Als je je geboortedatum hebt opgegeven, sturen wij je ook een verjaardags-email. De juridische grondslag voor deze verwerking is toestemming.

De Jan Linders app

De Jan Linders app is een smartphone- en tablet-app van Jan Linders. Met de app kun je je Liefhebbers-account inzien en beheren, recepten bekijken en extra informatie krijgen over de diensten en producten van Jan Linders. De app biedt verschillende aanvullende functionaliteiten, zoals contact met onze klantenservice, het bekijken van recepten en het vastleggen van je Jan Linders-voorkeursupermarkt.

Als je gebruik maakt van de Jan Linders app, verwerken wij de volgende gegevens:

  • Naam
  • Inloggegevens, waaronder je e-mailadres
  • Informatie over je gebruik van de app (zoals de pagina’s en producten die je bekijkt, hoe lang, hoe vaak, etc)
  • Telefooneigenschappen
  • De Jan Linders supermarkt van jouw voorkeur

Wij gebruiken deze gegevens in de eerste plaats om het gebruik van de app mogelijk te maken, ter uitvoering van de overeenkomst met jou. De app maakt verder gebruik van cookies om je ervaring te optimaliseren. Meer informatie hierover lees je onder ‘cookies’ De juridische grondslag hiervoor is jouw toestemming (met uitzondering van functionele cookies en cookies met geringe gevolgen voor je privacy).

De app bevat een speciale sectie voor Liefhebbers, waar je eenvoudig je Liefhebbers-account kunt beheren. Als je inlogt als Liefhebber in de app, koppelen wij informatie over je gebruik van de App aan je Liefhebbers-account om je zoveel mogelijk persoonlijke service te kunnen bieden en onze aanbiedingen en communicatie af te stemmen op je persoonlijke voorkeuren en interesses.

De persoonsgegevens die wij via de app verkrijgen, gebruiken wij ten slotte voor analysedoeleinden en om de app te beveiligen, aan te passen en te verbeteren. De juridische grondslag hiervoor is een gerechtvaardigd belang van Jan Linders om onze diensten en producten te optimaliseren en vernieuwen.

Pushberichten

Wanneer je de Jan Linders app downloadt, word je gevraagd of je pushberichten wilt ontvangen betreffende nieuws, inspiratie en events van Jan Linders. Je kunt deze keuze op een later moment altijd weer aanpassen via de instellingen van de app.

Sociale media

Jan Linders is op verschillende sociale media te vinden, zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Als je Jan Linders volgt via sociale media, of communiceert met of over Jan Linders via sociale media, krijgen wij mogelijk toegang tot een deel van je openbare profielgegevens. Als je informatie over Jan Linders deelt via sociale media, kunnen je gegevens zichtbaar worden via die sociale media. Jan Linders volgt zelf ook sociale media kanalen en kan op die manier toegang krijgen tot gegevens op sociale media over jou.

Jan Linders kan bijhouden hoe vaak een bepaalde post van Jan Linders is gedeeld en “geliked” via sociale media, om het bereik daarvan te analyseren. Ook kunnen we bijhouden of en, zo ja, welke klachten er over Jan Linders worden gedaan via sociale mediakanalen van klachtensites. In dat kader verwerken wij de volgende gegevens zodat wij de inhoud van onze sociale media activiteiten voor onze klanten zoveel mogelijk kunnen optimaliseren:

  • Profielinformatie van het betreffende sociale medium;
  • De bekeken en geplaatste content en berichten met betrekking tot Jan Linders;
  • In het platform opgeslagen metadata.

Het doel van deze verwerking is het bereik van de sociale media-activiteiten van JanLinders te analyseren en haar klantvriendelijkheid te verbeteren. De grondslag van deze verwerking is het gerechtvaardigd belang van Jan Linders om haar dienstverlening en sociale media-activiteiten te kunnen verbeteren. Deze gegevens kunnen worden toegevoegd aan je klantdossier indien je contact hebt met onze Klantenservice via Sociale Media. Het doel van deze verwerking is de afhandeling van je vraag of verzoek. De grondslag van deze verwerking is de uitvoering van de overeenkomst met jou.

Cookies

Wij vinden het belangrijk om jou als klant steeds beter te leren kennen. Op die manier kunnen wij ons aanbod zoveel mogelijk afstemmen op jouw specifieke wensen en je verrassen op manieren die bij jou en je (eet)voorkeuren passen.  Daarom maken wij steeds meer gebruik van klantprofielen.

Wij maken op onze websites ook gebruik van verschillende cookies. Cookies zijn stukjes informatie die  worden opgeslagen op de harde schijf van je computer, tablet of mobiele telefoon, wanneer je  een (mobiele) website of app gebruikt–.  Cookies zorgen ervoor dat onze website of applicatie optimaal werkt en geeft ons inzicht in hoe we deze kunnen verbeteren. Wij gebruiken geen cookies  om persoonlijke gegevens op te slaan.

De soorten cookies die we gebruiken vind je hieronder.

  • Functionele cookies

Deze cookies zijn noodzakelijk om gebruik te maken van de functionaliteiten. 

Functionele cookies

Doel

Opslagperiode

CookieConsent

Opslag van cookie consent voor het specifieke domein

1 jaar

language

Slaat de voorkeurstaal van de gebruiker op.

1 sessie

  • Performance cookies
    Deze cookies houden bij welke advertentie leidt tot een aankoop of bijvoorbeeld aanmelding voor een nieuwsbrief.
  • Analytische cookies
    Deze cookies slaan statistieken op en meten het gebruik van de website en applicatie. Daardoor verkrijgen we inzicht in de wijze waarop en hoe vaak onze websites worden gebruikt en kunnen we aan de hand van die gegevens zo nodig aanpassingen in onze websites doen, zodat ze optimaal werken. Via onder meer Google Analytics kunnen we onder meer de volgende gegevens in cookies opslaan:
    • IP-adres;
    • technische kenmerken zoals de browser die je gebruikt (zoals Chrome, Safari, Internet Explorer of Firefox) en de resolutie van jouw computerscherm;
    • vanaf welke pagina je op onze websites bent gekomen;
    • wanneer en hoe lang je onze websites bezoekt of gebruikt;
    • of je gebruik maakt van functionaliteiten van onze websites;
    • welke pagina’s je bezoekt op onze websites;

Analytische cookies

Doel

Opslagperiode

_ga

Wordt gebruikt om de snelheid van het verzoek te meten.

2 jaar

_gat

Wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen gebruikers.

1 sessie

_gid

Wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen gebruikers (anoniem).

1 sessie

__utma

Wordt gebruikt om het aantal website bezoeken bij te houden en daarbij de datum van het eerste en het laatste bezoek.

2 jaar

__utmb

Wordt gebruikt om de duur van het websitebezoek te meten (aankomsttijd).

1 sessie

__utmc

Wordt gebruikt om de duur van het websitebezoek te meten (tijd van verlaten).

1 sessie

__utmt

Wordt gebruikt om de snelheid van aanvragen naar de server te regelen.

1 sessie

__utmz

Wordt gebruikt om te meten via wat je op de website terecht bent gekomen.

6 maanden

_uv_id

Houdt bij waar op deze website je bent geweest

2 jaar

vuid

Houdt bij waar op deze website je bent geweest

2 jaar

  • Advertentie cookies
    Deze cookies zorgen ervoor dat je advertenties en berichten ziet die voor jou relevant zijn. Ook als je gebruik maakt van sociale media zullen deze je door de cookies herkennen. Jan Linders heeft geen invloed op deze sociale media en verwijst je voor algemene voorwaarden door naar de sociale media zelf.

Advertentie cookies

Doel

Opslagperiode

YouTube

–    GPS

–    VISITOR_INFO1_LIVE

–    YSC

Registreert een uniek ID op mobiele apparaten om tracking mogelijk te maken op basis van geografische GPS-locatie.

Houdt bij welke bandbreedte je apparaat is. Houdt bij welke video’s van YouTube je gezien hebt

 

–    1 sessie

–    179 dagen

–    1 sessie

 

DoubleClick (Google)

–    IDE

Meet de effectiviteit van een advertentie. Controleert of de gebruikte browser de cookies accepteert.

 

–    2 jaar

–    1 sessie

fr (Facebook)

Wordt gebruikt om advertentieproducten te leveren (zoals Real Time Bidding) van externe adverteerders

3 maanden

Scorecarsresearch

–    UID

–    UIDR

Registreert tijd van bezoeken, meest recent geladen pagina’s en IP-adres. Dit om verkeerspatronen te analyseren en enquêtes uit te voeren om de voorkeuren van de klant beter te begrijpen.

 

–    2 jaar

–    2 jaar

Wanneer je geen cookies wilt ontvangen/ opslaan, dan kan je dit in de instellingen van je internet browser aanpassen. Het kan dan wel zijn dat onze website en/of app niet optimaal werkt.  Hieronder vind je een lijst met de meest gebruikte browsers en een link naar de manier waarop je in die browser je cookies kunt verwijderen:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer
Safari (IOS)
Safari (macOS)

Bezoek aan onze supermarkten

Pinbetalingen

Je aankopen met een pinpas in een supermarkt van Jan Linders worden afgewikkeld door onze payment provider. Jan Linders heeft geen toegang tot de gegevens van de payment provider.

Per pin-transactie bewaart Jan Linders de laatste 4 cijfers van betaalpassen. Deze worden niet gecombineerd met persoonsgegevens.  We kunnen deze gegevens gebruiken voor analyse- en optimalisatiedoeleinden op niet-persoonlijk niveau. De juridische grondslag hiervoor is een gerechtvaardigd belang van Jan Linders om te begrijpen hoe klanten onze diensten gebruiken teneinde deze te kunnen verbeteren en optimaliseren.

Wifi-netwerk in de winkels

Indien je gebruik maakt van het gratis wifi-netwerk in de supermarkten van Jan Linders, verwerken wij de volgende gegevens:

  • MAC-adres;
  • Locatie & tijd;
  • Telefooneigenschappen;
  • Naam van toestel.

De gegevens worden gebruikt om de wifi-verbinding tot stand te brengen.  Het mac-adres wordt door ons bewaard, zodat je steeds opnieuw van de verbinding gebruik kunt maken. De grondslag voor het verwerken van de gegevens is het uitvoeren van de overeenkomst.

Cameratoezicht

In onze winkels zijn beveiligingscamera’s aanwezig. Je wordt hierover geïnformeerd bij het binnengaan van de winkel en de camera’s zijn duidelijk zichtbaar. Wij gebruiken de camerabeelden om de veiligheid van onze klanten en ons personeel te waarborgen, voor de beveiliging van onze gebouwen, het bewaken van de producten in onze winkels en het vastleggen van incidenten. De beelden kunnen worden verstrekt aan politie en justitie in geval van incidenten. Jan Linders bewaart camerabeelden maximaal vier (4) weken, tenzij een langere termijn noodzakelijk is voor de afhandeling van een incident.

De grondslag van deze verwerking is het gerechtvaardigd belang van Jan Linders om haar winkels te beveiligen en incidenten te voorkomen/beperken.

Klantenservice

Als je contact opneemt met of gebruik maakt van de diensten van de Klantenservice van Jan Linders Klantenservice, verzamelen wij voor zover nodig de volgende gegevens:

  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Inhoud correspondentie
  • Naam, adres en woonplaats

Wij gebruiken deze gegevens om zo goed mogelijk op je klacht, verzoek of vraag te kunnen reageren.

We slaan je vraag op om je bij een volgende keer beter behulpzaam te kunnen zijn en je klanttevredenheid te kunnen analyseren. De grondslag hiervoor is het gerechtvaardigd belang van Jan Linders om haar dienstverlening te verbeteren.

Fraude en diefstal

Ten aanzien van gegevens betreffende fraude en diefstal hanteert Jan Linders een bewaartermijn van maximaal vijf jaar, uitsluitend voor zover aangifte bij de politie is gedaan. Op verzoek worden gegevens eerder verwijderd.

Communicatie van Jan Linders

E-mail/ nieuwsbrief

Op de Websites en in de app kun je je aanmelden voor de reguliere e-mailnieuwsbrief van Jan Linders. De nieuwsbrief bevat informatie over producten, diensten en evenementen van Jan Linders. De grondslag hiervoor is toestemming. De nieuwsbrief wordt gepersonaliseerd door middel van het gebruik van cookies en op basis van persoonsgegevens. Denk hierbij aan naam en geboortedatum. De grondslag voor gepersonaliseerde e-mails is toestemming.

Indien je Liefhebber bent, zullen we onze communicatie zoveel mogelijk op je voorkeuren en interesses afstemmen, op basis van je gebruik van de diensten van Jan Linders en op basis van de door jou opgegeven voorkeuren en interesses. Deze kun je aanpassen in je Liefhebbers Account.

Als Liefhebber ontvang je zowel nieuwsbrieven die je deelname aan het Liefhebbers-programma betreffen als nieuwsbrieven die op je interesses en voorkeuren zijn afgestemd. Hiervoor geef je toestemming bij het aanmelden voor ons Liefhebbers-programma. Ben je geen Liefhebber, dan bestaat de mogelijkheid om meer algemene, reguliere e-mailnieuwsbrieven van  Jan Linders te ontvangen.

Je kunt je altijd afmelden voor emailnieuwsbrieven van Jan Linders via de link onderaan elk ontvangen bericht of via je Liefhebbers Account. Jan Linders bewaart je gegevens om de nieuwsbrief te kunnen sturen totdat je aangeeft deze niet meer te willen ontvangen.

Wij kunnen je e-mailadres gebruiken om informatie te verzamelen over je gedrag op onze Websites. Zo kunnen wij zien of je via onze nieuwsbrief doorklikt naar de Websites en kunnen wij je herkennen als je onze Website bezoekt door middel van een tracking-link. Wij kunnen hierdoor volgen welke acties je neemt vanuit de e-mail en meten hoe efficiënt onze nieuwsbrief is. Dit doen wij door middel van cookies. De juridische grondslag hiervoor is je toestemming. Deze toestemming kan altijd weer worden ingetrokken.

Berichten per sms

Als je je telefoonnummer hebt opgegeven, kunnen wij je in uitzonderlijke gevallen waarschuwen in geval van calamiteiten, of je attenderen op bijzondere gebeurtenissen en speciale gelegenheden. Wij zullen dat echter alleen bij hoge uitzondering doen. Mocht je een sms van ons ontvangen, dan kun je direct na ontvangst van een dergelijk bericht ook aangeven dat je hier geen prijs op stelt.

Pushberichten

Als je je aanmeldt voor  de Jan Linders App, wordt je gevraagd of je pushberichten wil ontvangen. Je kan deze keuze op een later moment altijd weer aanpassen via de instellingen in de app.

Klanttevredenheidsonderzoeken en De Meedenkers

Jan Linders doet op verschillende manieren onderzoek naar klanttevredenheid, onder andere via klantpanel De Meedenkers. Indien je deelneemt aan een klanttevredenheidsonderzoek van Jan Linders verwerken wij optioneel (niet verplicht) de volgende gegevens:

  • E-mailadres;
  • Naam, adres en woonplaats (alleen op uw verzoek)
  • Demografische gegevens, zoals leeftijd en samenstelling van je huishouden
  • De Jan Linders supermarkt van je voorkeur

Bij andere klantenonderzoeken, zoals postcodechecks aan de kassa in onze supermarkten, worden geen persoonsgegevens verzameld.

De uitkomsten van het onderzoek worden door ons gebruikt om onze diensten en producten te verbeteren. De juridische grondslag voor deze verwerking is het uitvoeren van de overeenkomst.

Evenementen

Indien je je aanmeldt voor een evenement van Jan Linders, verwerken wij de volgende gegevens:

  • Naam;
  • Adres (optioneel);
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Geboortedatum (optioneel);
  • Indien het een event met een ontbijt, lunch, diner of borrel betreft, kun je aangeven of je dieetwensen hebt.

Wij gebruiken deze gegevens om je deelname aan het evenement te verwerken en mogelijk te maken. Ook gebruiken wij je gegevens voor analyse- en optimalisatiedoeleinden (op niet-persoonlijk niveau) om inzicht te krijgen in het type bezoekers van onze events. De juridische grondslag hiervoor is een gerechtvaardigd belang van Jan Linders om marketingactiviteiten te ontplooien en haar events te verbeteren.

Geven wij gegevens door aan andere organisaties?

Jan Linders kan gebruik maken van de diensten van derden om je gegevens te verwerken in overeenstemming met dit privacy statement. Deze derde partijen treden hierbij op als verwerker voor Jan Linders en Jan Linders draagt zorg dat deze partijen voldoende waarborgen bieden ten aanzien van de technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen. Derde partijen die voor Jan Linders optreden als verwerker hebben een verwerkersovereenkomst met Jan Linders afgesloten waarin onder meer is opgenomen dat zij uw gegevens uitsluitend zullen verwerken in opdracht van Jan Linders.

Voor het overige verstrekt Jan Linders alleen gegevens aan derden met jouw uitdrukkelijke toestemming of indien we daartoe verplicht zijn op grond van wet- en regelgeving, of omdat een andere organisatie dat op jouw verzoek aan ons vraagt.  

Vanzelfsprekend gaan wij – en alle organisaties waar wij mee samenwerken - met alle zorg om met jouw gegevens. Daar maken we onderling ook duidelijke afspraken over en dat mag je van ons verwachten.

Hoe beveiligen wij je persoonsgegevens?

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om je gegevens te beveiligen tegen misbruik en ongeautoriseerde toegang. Zowel technisch als organisatorisch. Zo zijn je gegevens bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor diegene die er ook echt werkzaamheden mee mag uitvoeren. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat onze maatregelen altijd up-to-date zijn en passen we ze aan waar nodig.

Soms bewaren we je gegevens om bijvoorbeeld te voldoen aan wettelijke bewaartermijnen, uiteraard worden deze gegevens goed beveiligd. Hebben we je gegevens niet meer nodig? Dan worden ze direct verwijderd.

Wat zijn je rechten?

We begrijpen het als je wilt weten welke persoonsgegevens wij in ons bezit hebben. Mocht je jouw specifieke gegevens willen inzien, dan helpen we je graag. Je kan dan een verzoek sturen naar klantenservice@janlinders.nl. Wij komen vervolgens binnen een week op je verzoek terug.

Indien je jonger bent dan 15 jaar, dienen dergelijke verzoeken te worden gedaan door een ouder (of wettelijke vertegenwoordiger).

Wat kan je doen als je een klacht hebt?

Ons uitgangspunt is dat jij tevreden bent! Onze klantenservice hoort echter graag van je als dat niet het geval is. We zullen er alles aan doen om je vraag of klacht snel voor je op te lossen. Komen we er met elkaar niet uit? Dan kan je de klacht voorleggen aan de Autoriteit Persoonsgegevens. [klik hier indien je contact wenst op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens]. Zij helpen je dan verder.

Websites van derden

De website kan hyperlinks bevatten naar websites van derde partijen. Jan Linders heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites van derden een ander privacy statement van toepassing is. Dit privacy statement heeft alleen betrekking op persoonsgegevens die door  Jan Linders zijn verkregen. Jan Linders accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden.

Contact

Neem bij vragen gerust contact met ons op:

Telefoonnummer

085 888 9526

E-mail

klantenservice@janlinders.nl

Post

De Flammert 1211

5854 NC Nieuw Bergen

Bereikbaarheid

Telefonisch op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur

Websites

www.janlinders.nl

www.proefhetzuiden.nl