Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Klantenservice Veel gestelde vragen Product(prijzen) en assortiment

Product(prijzen) en assortiment

Kan ik informatie ontvangen over gluten- en lactosevrije producten?

Wij hebben lijsten voor u beschikbaar met onze gluten- en tarwevrije producten en met onze melk- en eiwitvrije producten van het huismerk Perfekt. Vul ons contactformulier in en vergeet niet uw adresgegevens te vermelden. Wij sturen u de lijsten per post toe. Heeft u een andere allergie? Dan zoeken wij graag voor u uit welke producten geschikt zijn. Geeft u dan op het contactformulier aan welke allergie u heeft en wat uw adres is.

Er staat een verkeerde prijs op mijn kassabon/ Ik betaal een andere prijs dan voorheen. Wat nu?

Prijzen kunnen wijzigen. Daarnaast kan het onverhoopt voorkomen dat de juiste prijs (nog) niet aan het schap hangt. Mocht u een afwijking zien tussen de prijs aan het schap en de prijs op uw kassabon, dan kunt u dit melden bij een medewerker in de supermarkt. U kunt de actuele prijzen altijd vinden in ons online assortiment.

Ik heb op een vraag over een product(prijs). Waar kan ik terecht?

In ons online assortiment vindt u de prijs en meer informatie van een product. U kunt uw vraag ook stellen aan een medewerker in uw Jan Linders supermarkt. Of vul het contactformulier in. Liever bellen met onze klantenservice? Dat kan via 085 8889526 (op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur).

Ik ben op zoek naar een specifiek product. Waar kan ik met mijn vraag terecht?

In ons online assortiment kunt u onze producten vinden. U kunt uw vraag ook stellen aan een medewerker in uw Jan Linders supermarkt. Of vul het contactformulier in. Liever bellen met onze klantenservice? Dat kan via 085 8889526 (op werkdagen tussen 08:30 -17:00 uur).

Ik ben niet tevreden over de kwaliteit van een product. Waar kan ik dit melden?

U kunt zich met het product en de kassabon melden in uw supermarkt. Wanneer de kwaliteit van een product afwijkt, krijgt u een nieuw product aangeboden of ontvangt u uw geld terug. U kunt ook het contactformulier van onze klantenservice invullen of de klacht melden bij de leverancier. U vindt de naam van de leverancier op de verpakking van het product.

Welke (huis)merken verkoopt Jan Linders?

U kunt bij ons terecht voor al uw boodschappen. Naast A-merken, hebben wij ook onze eigen merken. Van ons bijzondere Onze Trots assortiment tot ons budgetmerk OK€. Bekijk onze merken.

Welke verantwoorde (keur)merken kan ik vinden bij Jan Linders?

U vindt in onze supermarkten natuurlijk verantwoorde producten met (keur)merken als Fair Trade, Bio+ en EKO. Bekijk alle (keur)merken.