Home Klantenservice Veelgestelde vragen? Product(prijzen) en assortiment

Product(prijzen) en assortiment

Kan ik informatie ontvangen over gluten- en lactosevrije producten?

Wij hebben lijsten voor je beschikbaar met onze gluten- en tarwevrije producten en met onze melk- en eiwitvrije producten van de huismerken Perfekt, Sum & Sam, G'woon, Oké, Bonbébé en Daily Chef. Vul ons contactformulier in en vergeet niet jouw adresgegevens te vermelden. Wij sturen je de lijsten per post toe. Heb je een andere allergie? Dan zoeken wij graag voor je uit welke producten geschikt zijn. Geef dan in het contactformulier aan welke allergie je hebt en wat jouw adres is.

Blijft zonnebloemolie verkrijgbaar bij Jan Linders?

Door de situatie in Oekraïne is er minder zonnebloemolie beschikbaar. Producten waarin volgens de verpakking zonnebloemolie is verwerkt, kunnen daarom andere plantaardige olie bevatten. Het kan zijn dat het etiket (nog) niet is aangepast. Dit is in lijn met afspraken met de NVWA. Voedselveiligheid en kwaliteit zijn en blijven prioriteit: eventuele allergenen zullen altijd op het product worden vermeld.

Er staat een verkeerde prijs op mijn kassabon/ Ik betaal een andere prijs dan voorheen. Wat nu?

Prijzen kunnen wijzigen. Daarnaast kan het onverhoopt voorkomen dat de juiste prijs (nog) niet aan het schap hangt. Moch je een afwijking zien tussen de prijs aan het schap en de prijs op jouw kassabon, dan kun je dit melden bij een medewerker in de supermarkt. Je kunt de actuele prijzen altijd vinden in ons online assortiment.

Ik heb een vraag over een product(prijs). Waar kan ik terecht?

In ons online assortiment vind je de prijs en meer informatie van een product. Je kunt jouw vraag ook stellen aan een medewerker in jouw Jan Linders supermarkt. Of vul het contactformulier in. Liever bellen met onze klantenservice? Dat kan via 085 8889526 (op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur).

Ik ben op zoek naar een specifiek product. Waar kan ik met mijn vraag terecht?

In ons online assortiment kun je onze producten vinden. Je kunt jouw vraag ook stellen aan een medewerker in jouw Jan Linders supermarkt. Of vul het contactformulier in. Liever bellen met onze klantenservice? Dat kan via 085 8889526 (op werkdagen tussen 08:30 -17:00 uur).

Ik ben niet tevreden over de kwaliteit van een product. Waar kan ik dit melden?

Je kunt met het product en de kassabon melden in jouw supermarkt. Wanneer de kwaliteit van een product afwijkt, krijg je een nieuw product aangeboden of ontvang je jouw geld terug. Je kunt ook het contactformulier van onze klantenservice invullen of de klacht melden bij de leverancier. Je vindt de naam van de leverancier op de verpakking van het product.

Welke (huis)merken verkoopt Jan Linders?

Je kunt bij ons terecht voor al jouw boodschappen. Naast A-merken, hebben wij ook onze eigen merken. Van ons bijzondere Onze Trots assortiment tot ons huismerk G'woon. Bekijk onze merken.

Welke verantwoorde (keur)merken kan ik vinden bij Jan Linders?

Je vindt in onze supermarkten natuurlijk verantwoorde producten met (keur)merken als Fair Trade, Bio+ en EKO. Bekijk alle (keur)merken.