Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

299

Pruimen verpakt


299
  • Prijs per kilo5,98
  • Inhoud 500 gram
  • Land van herkomstSpanje

Productinformatie

Wij zijn fan van pruimen! Zo uit het handje al erg lekker, maar ook nog geschikt om heerlijk mee te kokkerellen. En bomvol vezels, kalium, calcium, magnesium, ijzer en verschillende vitaminen. Een win-win situatie!

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Bewaarinstructies

Afgedekt bewaren in de koelkast. Tip: een uur voor consumptie uit de koelkast halen. De smaak komt dan beter tot zijn recht.


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

eet 2 ons groente en 2 stuks fruit per dag


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPruimen
  • Communicatie-adresDeilseweg 7, 4191NX Geldermalsen
  • ContactnaamFruitmasters

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.