199

Pruimtomaten


199
  • Prijs per kilo3,98

Combineert goed met...

Perfekt
Balsamico azijn
205
Sjalotjes
065
Galbani
Mozzarella
225

Productinformatie

Pomodoro of Roma
De pruimtomaat, ook wel pomodoro of romatomaat genoemd, is een rode, langwerpige tomaat met een wat zoetere smaak. De ideale tomaat om in warme gerechten de verwerken. 

Supergezonde tomaten
De pruimtomaat bevat een grote hoeveelheid lycopeen. Deze stof beschermt ons lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf en wordt na verwarming van de tomaat extra goed door ons lichaam opgenomen.

Pruimtomaten bewaren
Bewaar deze tomaten niet in de koelkast want dan verliezen ze hun volle smaak en aroma. De smaak komt het beste tot zijn recht wanneer de tomaat op kamertemperatuur wordt gegeten.

  • Inhoud 0.5 kilogram
  • Land van herkomstSpanje

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.