Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

139

Pruimtomaten verpakt


139
  • Prijs per kilo2,78
  • Inhoud 500 gram
  • Land van herkomstNederland

Combineert goed met...

Perfekt
Balsamico azijn
205
0
Sjalotjes
054
Galbani
Mozzarella
159
Deze actie is geldig van 28-09-2020 t/m 04-10-2020

Productinformatie

Pomodoro of Roma
De pruimtomaat, ook wel pomodoro of romatomaat genoemd, is een rode, langwerpige tomaat met een wat zoetere smaak. De ideale tomaat om in warme gerechten de verwerken. 

Supergezonde tomaten
De pruimtomaat bevat een grote hoeveelheid lycopeen. Deze stof beschermt ons lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf en wordt na verwarming van de tomaat extra goed door ons lichaam opgenomen.

Pruimtomaten bewaren
Bewaar deze tomaten niet in de koelkast want dan verliezen ze hun volle smaak en aroma. De smaak komt het beste tot zijn recht wanneer de tomaat op kamertemperatuur wordt gegeten.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.