199

Pruimtomaten verpakt


199
Prijs per kilo 3,98
Inhoud 500 gram
Land van herkomst Nederland

Combineert goed met

Perfekt
Balsamico azijn
199
0
Sjalotjes
069
Galbani
Mozzarella 225 g
139

Productinformatie

Pomodoro of Roma
De pruimtomaat, ook wel pomodoro of romatomaat genoemd, is een rode, langwerpige tomaat met een wat zoetere smaak. De ideale tomaat om in warme gerechten de verwerken. 

Supergezonde tomaten
De pruimtomaat bevat een grote hoeveelheid lycopeen. Deze stof beschermt ons lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf en wordt na verwarming van de tomaat extra goed door ons lichaam opgenomen.

Pruimtomaten bewaren
Bewaar deze tomaten niet in de koelkast want dan verliezen ze hun volle smaak en aroma. De smaak komt het beste tot zijn recht wanneer de tomaat op kamertemperatuur wordt gegeten.Land van oorsprong

Nederland


Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.