Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

145

Purina Adventuros mini sticks

Start een smakelijk avontuur met Purina Adventuros Sticks met Buffelwildsmaak, perfect voor kleine avonturiers. Adventuros Sticks hebben een ruwe Lees meer...
145
  • Prijs per kilo16,11
  • Inhoud 90 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Start een smakelijk avontuur met Purina Adventuros Sticks met Buffelwildsmaak, perfect voor kleine avonturiers. Adventuros Sticks hebben een ruwe buitenkant, een zachte vulling en een watertandend lekkere buffelwildsmaak. Beleef de vrijheid en het buitenleven! We hebben deze Sticks speciaal ontwikkeld voor kleine honden. Daarbovenop zijn Adventuros Sticks met Buffelwildsmaak rijk aan gevogelte.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.