459

Purina One sensitive

Stevige ontlasting met 24%* minder geur in 14 dage dankzij natuurlijke vezels** * Onderzoek van Purina ** Zie samenstelling Geselecteerde eiwitbronnen om Lees meer...
459
  • Prijs per kilo5,74
  • Inhoud 800 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Italië


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPURINA® ONE Sensitive Rijk aan Kalkoen & Rijst brokjes 800 gr
  • Communicatie-adresNestlé Purina PetCare Nederland Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen Email: Consumentenservice@purina.nestle.com 0800 022 83 83 (gratis)
  • ContactnaamConsumenten Service Nestlé Purina www.purina.nl

Stevige ontlasting met 24%* minder geur in 14 dage dankzij natuurlijke vezels** * Onderzoek van Purina ** Zie samenstelling Geselecteerde eiwitbronnen om voedingstolerantie te helpen Hoge verteerbaarheid dankzij kwaliteit hoogwaardige ingrediënten Bereid met heerlijke ingrediënten om de eetlust van de kat te stimuleren Gezonde huid en glanzende vacht worden ondersteund door Omega 6 vetzuren en zink Purina ONE Sensitive is special ontwikkeld voor de gezondheid en het welzijn van katten met een gevoelige spijsvertering en een moeilijke eetlust. Purina One Bifensis is een unieke nutritionele formule met heilzame functionele bacteriën waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze de natuurlijke afweer van uw kat versterken van binnenuit. Ontwikkeld door Purina's dierenartsen en voedingskundigen bevat Purina One Bifensis naast heilzame functionele bacteriën, alle belangrijke voedingsstoffen die uw kat nodig heeft, waaronder Omega 6 vetzuren. Deze tweevoudige verdedigingsformule werkt zowel van binnenuit door te helpen bij de ondersteuning van de natuurlijke aanmaak van de antilichamen van uw kat, als aan de buitenkant voor het behoud van een gezonde huid en vacht. Verkrijgbaar in een breed assortiment van smaakvolle producten met hoogwaardige ingrediënten, bijvoorbeeld met kalkoen al nummer een ingrediënt. Purina One Bifensis ondersteunt de natuurlijke afweer van uw kat vandaag en morgen. Geen toegevoegde kleurstoffen geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen en geen toegevoegde kunstmatige conserveringsmiddelen.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.