Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

259

Queens Krokante Lekkerbekjes Kaas & Ui 2 Filets 250 g

Queens Krokante Lekkerbekjes Kaas & Ui is verrassend lekker en knapperig. De subtiele smaak van kaas en ui geeft dit lekkerbekje een originele twist. Direct Lees meer...
259
  • Prijs per kilo10,36
  • Inhoud 250 gram
Queens Krokante Lekkerbekjes Kaas & Ui is verrassend lekker en knapperig. De subtiele smaak van kaas en ui geeft dit lekkerbekje een originele twist. Direct vanuit de vriezer te bereiden in de oven, airfryer of koekenpan. Lekker voor bij de warme maaltijd maar ook ideaal voor een makkelijke lunch.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.