Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Recepten met Queens vis

Recepten met vis

Pangafilets hebben een neutrale, zachte smaak en zijn graatloos. Pangafilet is afkomstig van de pangasius, een eerste klas zoetwater witvis die duurzaam gekweekt wordt in de Vietnamese Mekong Delta. Deze lekkere vis is in veel gerechten en met diverse kruiden te combineren. 

En dat geldt ook voor koolvisfilet! Koolvis is familie van de kabeljauw. De vis is stevig en ideaal in vissoep en stoomgerechten. Alaska Koolvis is een van de meest duurzame vissoorten.

Recepten met pangafilet en koolvisfilet
Laat u inspireren door een van deze recepten met pangafilet en koolvisfilet. Of kijk op Pinterest voor nog meer receptideeën. 

Chili con panga
   
Stokbroodje koolvis gezond
   
Gebakken pangafilet

Een greep uit het visassortiment

399
Queens

Pangafilet

500 gram
410
Queens

Koolvisfilet

500 gram