Home Rabarber

Een echt seizoensproduct uit eigen streek: friszure rabarber!

Bij Jan Linders halen we zoveel mogelijk uit eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers met oog en passie voor hun product en omgeving. Deze lokale leveranciers kennen we door en door en zorgen voor de beste kwaliteit producten.

Ook onze seizoensproducten halen we natuurlijk zo veel mogelijk vertrouwd uit eigen streek. Zoals onze rabarber! Dit lekkere seizoensproduct komt o.a. van teler Peters uit Milheeze en vind je van mei t/m juni in onze supermarkten.

Friszuur en heerlijk zoet na bereiding

Door de herkenbare, friszure smaak wordt rabarber bijna altijd verwerkt in een compote of een zoet nagerecht. Rabarber lijkt dan ook meer op fruit dan op een groente. Maar toch is het dat écht! De rabarber uit eigen streek heeft een mooie felrode kleur, is lekker smeuïg en friszuur van smaak.

Onverpakt kun je rabarber tot 1 week in de koelkast bewaren. Wil je het hele jaar door genieten van rabarber uit eigen streek? Je kunt deze groente ook (rauw) invriezen in een goed gesloten plastic zakje of bakje. In de diepvries blijft de rabarber minimaal 12 maanden goed.

Variëren met rabarber

Het meest bekende gerecht met rabarber is toch wel de rabarbercompote. Maar, met rabarber kun je nog véél meer! Laat je inspireren door de lekkerste recepten, van zoet tot hartig, van toetjes tot salades! 

Rabarber kwarktaart met kardemom

Rabarber kwarktaart met kardemom

Gestoofde rabarber met gember-ijs

Gestoofde rabarber met gember-ijs

Bij jouw Jan Linders

225
Onze Trots

Jam ambachtelijk aardbeien & rabarber

0.35 kilogram
199

Rabarber

0.75 kilogram