Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home recall

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Belangrijke informatie mbt Korengoud reuze Mueslibollen

Helaas bevat een aantal verpakkingen van het product Korengoud reuze Mueslibollen een verkeerd productetiket. De reuze Mueslibollen zijn gestickerd als “Reuze Rozijnen/krentenbollen”, waardoor er essentiële allergeneninformatie op het etiket ontbreekt. Belangrijk is dat de Reuze Mueslibollen noten bevatten en niet enkel sporen van noten, zoals op het foutieve etiket vermeld staat. 

Het gaat om de Reuze Mueslibollen die zaterdag jl. zijn geleverd aan onze supermarkten met een THT van 25-7-2018. Het betreft EAN-code 8 710624 536879. Het product met foutieve productsticker wordt niet meer verkocht. Met het product zelf is niets mis, maar mocht je hierdoor het product niet kunnen of willen nuttigen, dan kan dit geretourneerd worden bij onze supermarkten. Je ontvangt het aankoopbedrag dan terug.

Missende allergenen op het “verkeerde“ etiket

Het product kan gevaarlijk zijn voor personen met een allergie voor onderstaande ingrediënten, omdat de volgende allergenen gemist worden op het etiket:

HAVERVLOKKEN

AMANDELEN

HAZELNOTEN

GERST

Onze excuses voor het ongemak.

Heb je vragen, neem dan contact op met onze klantenservice via 085 888 9526 of via het contactformulier op onze website

Etiket in supermarkten: