Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home recall

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Vismarine gerookte forelfilet, pak 125 gram kan mogelijk besmet zijn met de Listeria bacterie en wordt daarom uit voorzorg uit de supermarkten gehaald. 

Het consumeren van dit product kan een gevaar vormen voor de gezondheid. Vooral bij zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Het gaat om het volgende product: Vismarine gerookte forelfilet, 125 gram met de volgende houdbaarheidsdata: 20-06-2020 t/m 04-07-2020. 

Klanten worden dringend verzocht dit product niet te consumeren en terug te brengen naar de dichtsbijzijnde Jan Linders supermarkt. Je ontvangt het aankoopbedrag terug.