Home recall

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Op Jan Linders worstenbroodjes (verpakking met 4 stuks) met THT datum 17-12-2017 zijn verpakkingen met geen of verkeerde etiketten in omloop. Het betreft het etiket aan de onderzijde van de verpakking met de ingrediëntendeclaratie.

Concreet betekent dit dat er:

  • correcte verpakkingen in omloop zijn
  • verpakkingen in omloop zijn zonder ingrediënten-etiket
  • verpakkingen in omloop zijn met een foutief etiket waarop ‘saucijzenbroodjes’ staat vermeld. In dit geval meldt het etiket dat het product ‘sporen van melk’ kan bevatten.
    Melk maakt onderdeel uit van de receptuur van worstenbroodjes. Consumenten met een melkallergie dienen dit product dan ook niet te consumeren.

Jan Linders heeft vanwege deze verpakkingsfout alle verpakkingen zonder ingrediënten-etiket én met een verkeerd etiket teruggehaald.

Consumenten die een verpakking zonder of met een verkeerd etiket hebben gekocht, kunnen deze terugbrengen naar of omruilen in een van de Jan Linders supermarkten. Producten uit verpakkingen met correcte etikettering kunnen gewoon geconsumeerd worden. 

Heeft u vragen, neem dan contact op met onze klantenservice via 085 888 9526 of via het contactformulier op onze website

Juist etiket:

Verkeerd etiket:

Jan Linders worstenbroodjes juist etiket Jan Linders worstenbroodjes verkeerd etiket