Home Recepten van Jan Linders

Recepten Jan Linders

Proef de smaak van het zuiden in de recepten van Jan Linders. We hebben alle recepten die speciaal gemaakt zijn voor Jan Linders voor u verzameld op deze pagina. Zo vindt u alle meestelijke recepten van topchef René Brienen van restaurant Brienen aan de Maas hier terug. Klik op een ingrediënt of eetmoment en laat u inspireren. 

Recepten met vlees

Van luxe vlees met heerlijke sauzen tot snelle pasta's en hamburgers en biefstuk van de BBQ, de recepten van René Brienen en Jan Linders omvat het allemaal. Ook de lekkerste recepten met kip, gevogelte en wild vindt u hier.

Naar de recepten

Recepten met vis

Varieer met vis: van luxe voorgerechtjes met makreel tot makkelijke pasta's en pizza's met zalm en garnalen. Maar probeer ook eens Chili con Panga! Een heerlijk, pittig chiligerecht met Queens Pangasiusfilet.

Naar de recepten

Vegetarische recepten

Het beste vers verwerkt in u de lekkerste groentetaart van het zuiden! Boordevol groente uit de streek zoals witof, paprika en pastinaak. Ook vindt u hier bijzondere bijgerechten die de maaltijd helemaal af maken.

Naar de recepten

Recepten met brood

Ontbijt met Korengoud brood van de beste bakker van Nederland! Heerlijk knapperig vloerbrood belegd met frisse avocadospread. Of kies zoete breadpudding van appel en echt Limburgs suikerbrood.

Naar de recepten

Smoothie recepten

Smoothies zijn lekker en gezond, want ze zitten vol met de beste groente en fruit uit onze streek. Mix de lekkerste smoothies met onze recepten. Zoals de streeksmoothie met appel, munt en komkommer.

Naar de recepten

Soep recepten

Soep, boordevol producten uit eigen regio. Laat u verrassen door de smaak van het zuiden, met krachtige runderbouillon met paddenstoeltjes uit het Brabantse Heeswijk en rundvlees uit onze streek. Of pompoen- of courgettesoep met pompoenen en courgettes van Tuinderij de Beegdenhof uit het Limburgse Hunsel.

Naar de recepten

Hapjes recepten

Maak de borrel extra bijzonder met fingerfood uit eigen streek. Maak zelf lekkere hapjes met de mooiste producten uit de regio, zoals spaakham, Beezy snoeptomaatjes of scharrelkwarteleitjes. Of maak het uzelf makkelijk en kies&mix onze kant-en-klare tapas.

Naar de recepten