Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

279

Red nature trostomaten

Van onder andere onze teler Vereijken uit het Brabantse Aarle-Rixtel. Deze trostomaat is ideaal voor in een salade of op brood.

279
  • Prijs per kilo6,98
  • Inhoud 400 gram
  • Land van herkomstNederland

Combineert goed met...

0
Salatrio
109
Galbani
Mozzarella mini
184
Bertolli
Dressing balsamico
194

Productinformatie

Red Nature tomaten
Red Nature tomaat is een dieprode kleine, zoete trostomaat met een volle, frisse smaak van uitstekende kwaliteit en een zeer goede houdbaarheid. De tomaat staat bekend om zijn consistente smaak en vaste gewicht. Daarmee is deze trostomaat ideaal voor in de salade of op brood. 

Tomaten bewaren
Tomaten zijn op een koele plek, zoals de voorraadkast, ongeveer een week houdbaar.

Groente of fruit?
De meeste zullen ze bestempelen als groente, maar tomaten zijn de vruchten van de tomatenplant. Veel belangrijker: tomaten zijn erg gezond! Ze bevatten veel vitamines en mineralen. En wanneer tomaten verwarmd worden, komt de stof lycopeen vrij, die het lichaam beschermt tegen schadelijke stoffen. 

Recepten met tomaten
Tip: eet tomaten bij kamertemperatuur. Dan is de smaak het meest optimaal. En maakt u er de lekkerste recepten mee! Zoals een van deze of kijk voor meer recepten in onze receptenzoeker

tl_files/content_resources/images/00 Weekproces/2016/2016 week 16/JL_web_recepten-182x228-wk15-2016-1.jpgtl_files/content_resources/images/00 Weekproces/2016/2016 week 16/JL_web_recepten-182x228-wk15-2016-2.jpgtl_files/content_resources/images/00 Weekproces/2016/2016 week 16/JL_web_recepten-182x228-wk15-2016-3.jpg

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.