Home Van en voor de regio

Van en voor de regio

Net als onze klanten leven we in het zuiden. Daar waar we vandaan komen. We werken veel en duurzaam samen met onder andere telers, boeren, slagers, bakkers, kaasmakers en brouwers die hun oorsprong in de regio hebben. Omdat lokaal altijd net wat lekkerder smaakt en duurzamer is.

Dat we er zijn voor het zuiden komt terug in ons assortiment. In ons werkgeverschap, in onze omgang met stakeholders en in de verbindende rol die onze winkels hebben in een gemeenschap. We zijn er voor grote gezinnen, eenpersoonshuishoudens en alles wat daar tussen in zit en investeren in relaties met de wereld om ons heen. Kortom, van en voor de regio.

 Dit komt tot uiting door bijvoorbeeld:

  • Carnaval, Vastelaovend zit in ons hart
  • In het bijzondere jaar 2021, waarin de corona-maatregelen het écht vieren van carnaval onmogelijk maakte, konden onze klanten sparen voor een unieke, gratis ‘carnaval en vastelaovend in mijn hart-wimpel. Zo’n 70.000 huizen in het zuiden werden versierd, waardoor het mooiste feest van het jaar toch een beetje samen gevierd werd.  
  • Zo’n 2600 Meedenkers denken mee in ons klantenpanel ‘De Meedenkers’. Zo blijven wij op de hoogte van wat er speelt onder onze klanten en kunnen we hierop anticiperen.
  • De Voedselbank kan al jaren op onze steun rekenen.
  • Lokale boeren in de schijnwerpers.