Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Het voordeel van het zuiden

Nu nóg meer producten extra voordelig! Met meer dan 100 acties per week, de scherpste prijzen en nu nóg meer vast laag geprijsde producten, doe je bij Jan Linders je dagelijkse boodschappen altijd voordelig. We checken de prijzen continu en zorgen - het hele jaar door - voor de beste prijs. Reken maar! Dat is het voordeel van het zuiden.

Nergens Goedkoper

Nergens Goedkoper

Producten met dit label vind je Nergens Goedkoper! Elke dag de laagste prijs voor je favoriete producten, reken maar!

Reken maar >>

Gewoon Goedkoop

Gewoon Goedkoop

Met onze Gewoon Goedkoop producten weet je zeker dat je goed zit, meer dan 800 dagelijkse boodschappen altijd laag geprijsd. Dat is het voordeel van het zuiden!

Reken maar >>

Volume Voordeel

Volume Voordeel

Koop je meer dan betaal je minder, het hele jaar door. Dat is ons Volume Voordeel. Reken maar!

Reken maar >>

Altijd de beste acties

Altijd de beste acties

Bij Jan Linders vind je elke week meer dan 100 acties! Ook dat is het voordeel van het zuiden.

Reken maar >>

Vers uit eigen streek

Vers uit eigen streek

Wij halen de lekkerste producten zoveel mogelijk uit eigen streek bij lokale boeren, telers en leveranciers die we door en door kennen. 

Reken maar >>

Liefhebbers

Liefhebbers

Met de Liefhebbers-pas krijg je extra aanbiedingen en spaarpunten op al je boodschappen, die ingewisseld kunnen worden voor korting op spaaritems, leuke cadeaus en extra's.

Reken maar >>