179

Remia Mayonaise

Remia Mayonaise is extra romig en vol van smaak. Lekker bij aardappeltjes, een kroket of frikandel.
179
  • Prijs per liter3,58
  • Inhoud 500 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: raapolie 68%, water, vrije uitloop EIGEEL 6%, glucose-fructosestroop, azijn, MOSTERD (water, MOSTERDzaden, azijn, specerijen), zout, gemodificeerd zetmeel, voedingszuren: azijnzuur en melkzuur, aroma, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, conserveermiddel: kaliumsorbaat, antioxidant: calciumdinatrium-EDTA, kleurstof: betacaroteen.


Allergenen

  • bevat ei
  • bevat mosterd

Voedingswaarde

  • per 100ML
  • Energie±2603 kJ
  • Energie±632 kcal
  • Vet±68 g
  • waarvan verzadigd±5.1 g
  • Koolhydraten±4.3 g
  • waarvan suikers±3.6 g
  • Eiwitten±1.1 g
  • Zout±0.78 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Referentie-inname

Referentie inname van een gemiddeldevolwassene (8400 kj/ 2000kcal)


Bewaarinstructies

Na openen koel en droog bewaren.


Land van oorsprong

Nederland


Variatietip

Lekker bij aardappeltjes, een kroket of frikandel.


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • Vrij vanFREE_FROM_GLUTEN

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingRemia Mayonaise
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 32, 3720 ZC Den Dolder
  • ContactnaamRemia C.V.

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.REMIA.NL
  • E-mailINFO@REMIA.NL
  • Telefoon0800-0222555

Remia Mayonaise is extra romig en vol van smaak. Lekker bij aardappeltjes, een kroket of frikandel.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.