2e halve prijs
129

Remia Tafelsaus knoflook


129
  • Prijs per liter5,16
  • Inhoud 250 mililiter
Deze actie is geldig van 21-06-2021 t/m 27-06-2021

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: water, raapolie, suiker, magere YOGHURT, azijn, vrije uitloop EI en EIGEEL, MOSTERD (water, MOSTERDZADEN, azijn, specerijen), gemodificeerd zetmeel, maiszetmeel, zout en zeezout, verse gehakte knoflook 1,4%, ui, kruiden en specerijen, ui-extract, natuurlijk aroma, voedingszuren: melkzuur en citroenzuur, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, conserveermiddel: kaliumsorbaat, antioxidant: E385.


Allergenen

  • bevat ei
  • bevat melk
  • bevat mosterd
  • bevat lactose

Voedingswaarde

  • per 100ML
  • Energie±1399 kJ
  • Energie±338 kcal
  • Vet±30 g
  • waarvan verzadigd±2.2 g
  • Koolhydraten±15 g
  • waarvan suikers±12 g
  • Eiwitten±1 g
  • Zout±1.6 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Na openen koel bewaren.


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

Fris & romig. Zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • Vrij vanFREE_FROM_GLUTEN

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingRemia Knoflook Tafelsaus
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 32, 3720 ZC Den Dolder
  • ContactnaamRemia Consumenten Service

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.REMIA.NL
  • E-mailINFO@REMIA.NL
  • Telefoon0800-0222555


Nu in de aanbieding

Remia tafelsaus of Salata dressing

fles 500 ml
1.39
2e halve prijs

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.