Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

669

Roc de Lussac Lussac st. emilion


669
  • Prijs per liter8,92
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Een rode wijn met intense geur van rood fruit waarin rode besen de boventoon voeren. Krachtig, vol en een vlezige smaak die mooi in balans is gebleven. Met flesrijping zullen de tannines ronder en zachter worden. 

Kleur paarsrood
Smaak rood vol
Druifsoort Merlot, Cabernet Franc
Alcohol 13.0%
Land Frankrijk
Lekker bij gegrild vlees of rundergebraad


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Bevat Sulfiet


Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Marketing informatie

PRODUCTA VIGNOBLE. MARQUE DÉPOSÉE. APPELLATION LUSSAC SAINT-ÉMILION CONTRÔLÉE. MIS EN BOUTEILLE A LA PROPRIÉTÉ. RECOMMANDÉ PAR DAMIEN DUPONT. CHEF SOMMELIER FRANCE.


Variatietip

Chambré (18°). Sa puissance renforce son affinité avec les mets au goût prononcé. Il accompagne à merveille les rôtis, les gibiers, les volailles et les fromages.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingRoc du Lussac Lussac Saint - Emilion
  • Communicatie-adresPAR VIGNERONS DE P-L À 33570, GIRONDE, FRANCE
  • ContactnaamGRAND VIN DE BORDEAUX

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.