Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Jan Linders rookworst

Rookworst van Jan Linders

Rookworst van Jan Linders

De enige echte!
De rookworst van Jan Linders bestaat al meer dan 25 jaar. Eind jaren '80 ontwikkelde onze slager Leo Bocken deze bijzondere rookworst. Op ambachtelijke wijze gerookt op beukenhout, omhuld met een knapperig jasje. Deze unieke worst behaalde goud op de Nederlandse slagersvakwedstrijd!

Rookworst uit Belfeld
Nu, vele jaren later, heeft u ook goud in handen. Een heerlijke rookworst volgens origineel recept, bereid in onze streek.

Recepten met rookworst
Rookworst is onlosmakelijk verbonden aan het najaar. Want wat is er nou lekkerder dan een bord dampende boerenkool met worst als het buiten koud is? Of kies een van de andere recepten die we voor u geselecteerd hebben. 

Zuurkoolsoep met appel en rookworst - Jan Linders
   
Bonte spruitjesschotel met rookworst - Jan Linders
   
Boerenkoolstamppot met paprika en rookworst - Jan Linders

Jan Linders rookworst

242
Jan Linders

Verse magere rookworst

250 gram
231
Jan Linders

Verse rookworst

250 gram
209
Jan Linders

Rookworst

250 gram
219
Jan Linders

Magere rookworst

250 gram