Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 450

Onze Trots Rosbief luxe

Met zorg en aandacht gemaakt door onze vakslager in de Limburgse slagerij te Hoensbroek. Heerlijk voor op de boterham!

ca. 450

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo26,98
  • Inhoud ca. 166.67 gram

Combineert goed met...

Korengoud
Vloer Berglander heel
225
Jozo
Zout & peper mix
109
Campina
Botergoud grasboter ongezouten
259

Productinformatie

Onze Trots rosbief traktatie
Onze rosbief komt van Limousin runderen uit eigen streek. Het vlees is in de oven rosé gebakken en heeft een heerlijke authentieke smaak. 

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.