Home Robuuste Rosbiefsalade

Robuuste Rosbiefsalade

Robuuste rosbiefsalade - Jan Linders

Ingrediënten
  • 200 gram gesneden Onze Trots rosbief
  • 250 gram champignons 
  • 4 rijpe tomaten 
  • 2 rijpe avocado’s 
  • zakje rucola 
  • 2 lente-uitjes  
  • 1 eetlepel olijfolie 
  • 2 eetlepels Provençaalse gedroogde kruiden 
  • 4 eetlepels olijfolie 
  • 2 eetlepels balsamicoazijn 
  • 1 flinke theelepel mosterd 
  • 2 eetlepels pijnboompitten 
  • 2 eetlepels peterselie 
  • 1 zakje croutons

Werkwijze

Snijd de champignons in vieren. Verhit ze 4-5 minuten in de olijfolie met peper, zout en een eetlepel Provençaalse kruiden. Schep ze op een stuk keukenpapier en laat ze afkoelen. Snijd de tomaten in parten, de lente-ui in ringen en de avocado’s in stukken. Schep de rucola, champignons, tomaat, prei, lente-ui en avocado door elkaar.

Klop een dressing van olijfolie, balsamicoazijn, mosterd, peper, zout en een eetlepel Provençaalse kruiden. Schep deze luchtig door de salade. Rooster de pijnboompitten en snijd de peterselie grof. Doe de salade in een royale schaal, verdeel de plakjes rosbief er losjes over en strooi de pijnboompitten, peterselie en croutons er bij.

 

Belangrijkste boodschappen voor dit recept

160
Lu

Minicracker Naturel

250 gram
109
Dr. Foots

Regular

0
429
Huiswijn

Rood biologisch

0
429
Huiswijn

Rosé fris droog

0
280
President

Le Brie 60+

0.2 kilogram
155
Doritos

Nacho cheese

185 gram
365
M&M's

Pinda bitesizes

0.44 kilogram
085
g'woon

Chips naturel

225 gram
085
g'woon

Chips paprika

225 gram
200
Jan Linders

Fuet gesneden

0.07 kilogram
275
Jan Linders

Serranohamrolletjes roomkaas

0.1 kilogram
250
Jan Linders

Spaanse garnalen

0.08 kilogram
065

Roomkaas kruiden

0.15 kilogram