Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Robuuste Rosbiefsalade

Robuuste Rosbiefsalade

Robuuste rosbiefsalade - Jan Linders

Ingrediënten
  • 200 gram gesneden Onze Trots rosbief
  • 250 gram champignons 
  • 4 rijpe tomaten 
  • 2 rijpe avocado’s 
  • zakje rucola 
  • 2 lente-uitjes  
  • 1 eetlepel olijfolie 
  • 2 eetlepels Provençaalse gedroogde kruiden 
  • 4 eetlepels olijfolie 
  • 2 eetlepels balsamicoazijn 
  • 1 flinke theelepel mosterd 
  • 2 eetlepels pijnboompitten 
  • 2 eetlepels peterselie 
  • 1 zakje croutons

Werkwijze

Snijd de champignons in vieren. Verhit ze 4-5 minuten in de olijfolie met peper, zout en een eetlepel Provençaalse kruiden. Schep ze op een stuk keukenpapier en laat ze afkoelen. Snijd de tomaten in parten, de lente-ui in ringen en de avocado’s in stukken. Schep de rucola, champignons, tomaat, prei, lente-ui en avocado door elkaar.

Klop een dressing van olijfolie, balsamicoazijn, mosterd, peper, zout en een eetlepel Provençaalse kruiden. Schep deze luchtig door de salade. Rooster de pijnboompitten en snijd de peterselie grof. Doe de salade in een royale schaal, verdeel de plakjes rosbief er losjes over en strooi de pijnboompitten, peterselie en croutons er bij.

 

Belangrijkste boodschappen voor dit recept

079

Champignons fijn

250 gram
115

Rucola naturel

75 gram
ca. 249
Onze Trots

Rosbief topseal

100 gram