Home Robuuste Rosbiefsalade

Robuuste Rosbiefsalade

Robuuste rosbiefsalade - Jan Linders

Ingrediënten
  • 200 gram gesneden Onze Trots rosbief
  • 250 gram champignons 
  • 4 rijpe tomaten 
  • 2 rijpe avocado’s 
  • zakje rucola 
  • 2 lente-uitjes  
  • 1 eetlepel olijfolie 
  • 2 eetlepels Provençaalse gedroogde kruiden 
  • 4 eetlepels olijfolie 
  • 2 eetlepels balsamicoazijn 
  • 1 flinke theelepel mosterd 
  • 2 eetlepels pijnboompitten 
  • 2 eetlepels peterselie 
  • 1 zakje croutons

Werkwijze

Snijd de champignons in vieren. Verhit ze 4-5 minuten in de olijfolie met peper, zout en een eetlepel Provençaalse kruiden. Schep ze op een stuk keukenpapier en laat ze afkoelen. Snijd de tomaten in parten, de lente-ui in ringen en de avocado’s in stukken. Schep de rucola, champignons, tomaat, prei, lente-ui en avocado door elkaar.

Klop een dressing van olijfolie, balsamicoazijn, mosterd, peper, zout en een eetlepel Provençaalse kruiden. Schep deze luchtig door de salade. Rooster de pijnboompitten en snijd de peterselie grof. Doe de salade in een royale schaal, verdeel de plakjes rosbief er losjes over en strooi de pijnboompitten, peterselie en croutons er bij.

 

Belangrijkste boodschappen voor dit recept

145
Lu

Minicrackers naturel

250 gram
109
Dr. Foots

Regular

1500 mililiter
399
Huiswijn

Rood biologisch

1000 mililiter
399
Huiswijn

Rosé fris droog

1000 mililiter
399
Landenwijn

Wit Zuid Afrika Chenin Blanc

1000 mililiter
267
Mora

Bitterballen 50 stuks

1000 gram
223
President

Brie 60+

200 gram
139
Doritos

Nacho cheese

185 gram
365
M&M's

Pinda bitesizes

440 gram
070
g'woon

Chips naturel

225 gram
070
g'woon

Chips paprika

225 gram
200
Jan Linders

Fuet gesneden

70 gram
275
Jan Linders

Serranohamrolletjes roomkaas

100 gram
250
Jan Linders

Spaanse garnalen

80 gram
065

Roomkaas kruiden

150 gram